Bliznakinje već devet godina dele istog dečka: Sada žele i da zatrudne u isto vreme!

Jednojajčani blizanci poznati su po tome što imaju neverovatne sličnosti. Osim izgleda, od završavanja rečenica pa do deljenja fizičkog i emocionalnog bola, blizanci dele sve. Međutim, 34-godišnje Ana i Lusi DeSink iz Perta u Australiji dele daleko više od većine.

.

Ove sestre, koje se opisuju kao najidentičnije bliznakinje na svetu, dele dečka, a čini se da stvari u njihovom odnosu postaju prilično ozbiljne. Sada obe žele da zatrudne u isto vreme i to sa istim muškarcem, piše Unilad.

Njih troje dele isti krevet

Iako je ovo stvar koja bi prouzrokovala svađe između većine sestara, Ana i Lusi sasvim su zadovoljne svojom životnom situacijom. Njih dve svog dečka Bena Birnea dele već devet godina i tvrde da između njih nema ljubomore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's all about the Style ?? . Outfit @prettylittlething ?

A post shared by AnnaLucy DeCinque ? (@annalucydecinque) on

.

Za razliku od njihovih prethodnih muškaraca, Ben navodno shvata njihovu opsesivnu povezanost i obe tretira podjednako. Njih troje dele jedan veliki krevet, a ako Ben poljubi jednu, odmah će poljubiti i drugu da izbegne negativne osećaje.

On ih lako raspoznaje, čak bolje nego i njihova rođena majka, a čak može i da prepozna s kojom razgovara preko telefona. Ana i Lusi sve rade u isto vreme, od tuširanja i jedenja do zajedničkog korišćenja toaleta, a sada se pripremaju da zajedno zakorače i u majčinstvo.

.

Istovremeno su zamrzle jajne ćelije

Gostujući u emisiji "This Morning", bliznakinje su ispričale sve o svojim roditeljskim planovima. Tako su otkrile da istovremeno žele da zamrznu jajne ćeije i pokušaju da zatrudne putem vantelesne oplodnje, jer "žele zajedno da dožive trudnoću".

"Razmišljamo o vantelesnoj oplodnji, čak i zamrzavamo jajašca istovremeno. Ko zna šta budućnost nosi, ali želimo to da učinimo zajedno. Biće to izazov, ali sve je u našem životu izazov. Želimo da budemo sve vreme zajedno", rekla je Ana, dok je Lusi dodala: "Želimo zajedno da doživimo trudnoću. Želimo zajedno da doživimo sve u životu. Umrećemo zajedno, ostarićemo zajedno, to će biti tako...".

.

Izvor: net.hr