Životne priče

Za njim su uzdisale žene širom sveta: Zbog razvoda, bankrota i teške depresije bio je na ivici života!

Prošlo je 20 godina otkako je glumac Dejvid Haselhof postao miljenik ženske publike zbog uloge u megapopularnoj seriji "Čuvari plaže". Nakon emitovanja poslednje sezone, neko vreme je živeo od stare slave, a onda je pao u zaborav.

30.07.2020. - 12:00h
Za njim su uzdisale žene širom sveta
Za njim su uzdisale žene širom svetafoto: Chris Jackson/Getty Images

Borio se s depresijom, bankrotirao je, a ni skandali ga nisu zaobilazili. Jednoj dami je pošlo za rukom da smiri ovog zavodnika. Ovo je životna priča Dejvida Haselhofa, čuvenog Miča Bjukenona iz serije "Čuvari plaže".

Dejvid Mičel Haselhof rođen je 17. jula 1952. godine u Baltimoru, u Merilendu. Kao dete, Haselhof i njegova porodica često su se selili, a sve to je uticalo na njegovo samopouzdanje. Bio je vrlo povučen i stidljiv, a gluma mu je pomogla da prevaziđe te probleme.

Sa 10 godina se zainteresovao za glumu i pevanje, pa je kasnije pohađao Akademiju dramskih umetnosti u Mičigenu i Kalifornijski institut umetnosti u Valensiji. 1973. dobio je redovnu ulogu u sapunici Mladi i nemirni.

Najveću slavu stekao je ipak ulogom u seriji "Čuvari plaže", koja je počela sa emitovanjem 1989. godine. Serija je preko noći doživela veliki uspeh, a svi se i dalje sećamo scena u kojima Mič Bjukenon trči plažom dok mu se zraci sunca prelamaju preko isklesanog tela. Nema žene koja nije uzdisala za ovim zavodnikom.

Haselhof se okušao i kao pevač, pa je tako u junu 1989. objavio svoj prvi albim "Looking For Freedom".

Ono što je javnost više intrigiralo od njegove karijere jesu njegov ljubavni život i skandali koji ga nisu zaobilazili.

Haselhof je prvi put oženio glumicu Ketrin Hiklend 1980-ih, ali ova veza se završila razvodom. Godine 1989. još jednom se upustio u bračne vode i oženio glumicu Pamelu Bač, sa kojom ima dve kćerke - Tejlor i Hejli.

Ovaj brak potrajao je do 2006. godine, kada je Dejvid podneo zahtev za razvod, piše Stil

Poslednjih godina, u medijima se pojavljivao najviše zbog svojih ispada i skandala koje je izazivao. U alkoholisanom stanju je pre 11 godina u Londonu uništio hotelsku sobu i udario lekara, a pre toga je u javnost dospeo video na kojem pijan na podu kupatila pokušava da jede hamburger.

Razvodi i alimentacije doveli su ga do ivice bankrota, a iz lošeg psihičkog stanja izvukla ga je veza sa Hejli Roberts sa kojom je već 7 godina i koja je čak 29 godina mlađa od njega.

Čini se da Dejvid nije prestao da veruje u pravu ljubav, pa je i treći put rešio da stane na ludi kamen. Na leto 2018. godine on i Hejli Roberts su izgovorili jedno drugom sudbonosno da.