Životne priče

Muškarci su ludovali za "Ženom u crvenom", udala se za Stivena Sigala, a onda se odmetnula u divljinu i tu živela 24 godine

Keli Le Brok, američka glumica u penziji, slavu je stekla kao model, nakon čega je postala najpoželjnija žena u Holivudu osamdesetih godina, zahvaljujući ulogama lepotica u filmovima "Žena u crvenom" i "Otkačena nauka".

 

19.07.2020. - 14:00h
Keli le Brok
Keli le Brokfoto: Getty images/Newsmakers, Hulton Archive

Keli danas ima 60 godina i retko se pojavljuje na crvenom tepihu i javnim događajima. Međutim, kada se pojavi ono što prisutni prvo primete je njeno neprepoznatljivo lice, podvrgnuto brojnim estetskim zahvatima i operacijama. Na izgled su uticale i bolesti zavisnosti zbog kojih je glumica mogla da izgubi život.

Keli je sa 16 godina počela da radi kao model, a sa 19 godina je završila na naslovnici prestižnog modnog časopisa "Vogue". Ubrzo potom su stigle prve ponude za filmove i karijera glumice je otpočela u velikom stilu.

Keli je poznata i po turbulentnom braku sa junakom brojnih akcionih filmova Stivenom Sigalom koji je potrajao od 1987. do 1996. godine i sa kojim je dobila troje dece.

- Odlučila sam da napustim Holivud kako bih odgajala decu daleko od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam želela da gledaju, niti da osete negativne posledice mog razvoda. Tako sam otišla u brda gde sam doslovno živela u divljini bez televizora pune 24 godine - izjavila je u jednom intervjuu.

Izvor: glossy.rs