Rođena je bez oka i nosa, zbog čega ju je otac napustio čim ju je ugledao! Poslušajte ovu 17-godišakinju i njenu dirljivu priču...

Devojčica Jaroslava Oleinik iz Kazahstana (17) rođena je bez nosa i levog oka. Čim je rođena, njen otac ju je ostavio, što je cela porodica jako teško prihvatila.

.

„Moja majka je prihvatla moj neobičan izgled. Voli me i brine se o meni, ali nas je otac napustio čim me je video nakon rođenja“, ispričala je Jaroslava za lokalne medije, a prenosi „Daily Mail“.

Njeni rodielji su sanjali o tome da dobiju dete, ali je deformitet sa kojim je devojčica rođena, izgleda razorio njihov brak.

Otac je navodno vozač kamiona i dobro zarađuje, ali nikada nije slao novac Jaroslavinoj majci, koja je sama odgajila ćerku. Jaroslava se ne ljuti na oca nego je odlučna u tome da ga pronađe, pokušala je da stupi u kontakt sa njim preko društvenih mreža.

"Pronašla sam njegove profile i slala mu poruke, ali mi nikada nije odgovorio", rekla je.

Majci nije jasno zašto Jaroslava i dalje toliko želi da upozna oca, kada on ne želi da čuje za nju i uvek bi joj na to odgovorila: “Ipak je on moj otac”.

“Smirila sam se i vremenom prihvatila sebe, onakvu kakva jesam. Više nemam nervne slomove”, priča ova 17-godišnjakinja koja godinama nije mogla da se pomiri sa svojim izgledom.

Tindjžerka od rođenja ima problema sa disanjem i potrebna joj je operacija rekonstrukcije nosa, koju trenutno i čeka.