Da li je Al Paćino stvarno škrtica u ljubavnim vezama? Istinu otkrila njegova bivša devojka: "Nije voleo da troši novac"

Početkom godine mediji su objavili vest da Al Paćino (79) i njegova izraelska koleginica Meital Dohan (40) više nisu u vezi.

Al Paćino, foto: getty images/Eamonn M. McCormack / Stringer
Al Paćino, foto: getty images/Eamonn M. McCormack / Stringer
.

U javnosti se nije pričalo šta je bio razlog koji je doveo do kraha veze, a samo Paćinove izabranice mogu da potvrde kakav je on zaista privatno.

"Razlika u godinama je teška, da. Pokušala sam to da osporim, ali on je sada stariji čovek, budimo iskreni. Ni pored sve moje ljubavi, nije moglo da potraje“, rekla je glumica za "The Times of Israel".

Dohanova je dodala da živa legenda Holivuda nije velikodušna kada je reč o trošenju novca na poklone.

"Uvek mi je kupovao samo cveće. Kako bih mogla pristojno da kažem da nije voleo da troši novac?", pitala je novinara.

Ona je otkrila da se s Paćinom nedavno posvađala i ostavila ga iako ga i dalje voli i poštuje, a dodala je i da joj je drago što je bila s glumcem u trenucima kad mu je bila potrebna, piše stil.kurir.rs.

Obožavaoci slavnog glumca ovih dana gotovo iz minuta u minut pišu Dohanovoj na društvenoj mreži Instagram, gde joj pored svih fotografija komentarišu da je jasno da je s Paćinom bila zbog novca, kao i da im je drago što on nije trošio svoje bogatstvo na nju.