Sa 18 godina je ostala bez ruku i nogu, ali nije se predala! Danas broji hiljade pratilaca, a evo i zbog čega...

Kejtlin Dabrou je bila obična 18-godišnjakinja iz Kalifornije, a kada je saznala da boluje od bakterijskog meningitisa, život joj se pretvorio u pakao.

.

Zbog bolesti je ostala bez 57 odsto svoje kože, a lekari su morali da joj amputiraju sve ekstremitete, piše metro.co.uk.

I dan-danas se seća noći pred odlazak u bolnicu.

“Otišla sam do kupatila, kada sam pala jer su mi kolena zaklecala. To je bio poslednji put da sam stala na svoje noge. Prvih 12 sati, celo telo je bilo ljubičaste boje. Meningitis je brzo napredovao, bakterija je ušla u krvotok i prekinula mi je cirkulaciju na koži i udovima. Bolest mi je bukvalno ‘jela’ ruku, pa su je amputirali sve kraće i kraće. Na kraju sam ostala bez gornjih i donjih ekstremiteta”, priseća se Kejtlin.

.

Meningitis joj je uništio 57 odsto kože, zbog čega je morala da se podvrgne mnogim operacijama.

Međutim, Kejtlin danas ima 25 godina i veoma je popularna među Instagram publikom. Posle rehabilitacije, upustila se u vlogerske vode kao šminkerka, te tako danas broji 135 000 pratilaca na Instagramu i 235 000 na Jujtubu.

“Sama sam naučila sve o šminkanju. Mislim da šminkanje menja moje osećaje prema samoj sebi. Htela sam da pokrenem svoj Jutjub kanal, jer sam tokom rehabilitacije pratila mnogo tutorijala i tako svašta naučila. Izgledali su mi zabavno i kao nešto što bih mogla da radim”, priznala je 25-godišnja Kejtlin.

.

“Pre nego što sam se razbolela, bila sam jako vrckava, a takva sam i danas. Trebalo mi je vremena da prihvatim svoj život onakav kakav jeste”, objasnila je inspirativna šminkerka.

Dodala je da je šminkanje usrećuje i da se zbog svojih snimaka oseća korisno.

“Volim da pomažem ljudima i da pružim podršku. Bilo je ljudi koji su mi pisali kako su toliko depresivni da nekada ne mogu da ustanu iz kreveta. Međutim, moji videi su ih 'naterali' da ustanu, da se našminkaju i da poprave dan”.

.