Fofotografija koja je rasplakala Fejsbuk: Zbog korona virusa nije mogla da poseti deku, ali je našla način da mu saopšti vest...

Karli Bojd (22) iz Severne Karoline nije mogla da poseti deku u staračkom domu koji se nalazi u samoizolaciji, pa mu je preko prozora rekla važnu vest.

.

Slika Karli Bojd kako stoji pored prozora sobe svog deke koji je zbog korona virusa u samoizolaciji u staračkom domu u gradu Lejk Vakamau u Severnoj Karolini postala je viralna, prenosi LADBible.com.

Devojka je morala da kaže deki da se verila, a kako komentarišu na Fejsbuku gde je ovu fotografiju lajkovalo 2, 8 hiljada ljudi, slika je u isto vreme i tužna i prelepa.

"Stvarno sam htela da mu kažem radosne vesti, a on zbog demencije nema pristup mobilnom telefonu", rekla je Karli koja je opisala veoma emotivan susret sa dekom:

"Bilo je veomaposebno... Ne mogu da opišem. Plakala bih. Žao mi je što sam samo mogla da dodirnem staklo. Rekla sam mu da ga volim, a on je uzvratio i rekao kako se nada da ćemo se uskoro videti u drugačijim okolnostima".

.

Izvor: Žena.blic

Thumbanial foto Ilustracija: Depositphotos/erikdegraaf