Od klinca sa umotanim čarapama i kantom za đubre u ćošku do gospodara zvuka sirene: "Sada je stvarno vreme da se oprostim od tebe"

Veličanstven, perfekcionista, pobednik, legenda, e možeš ga opisati u jednoj reči... To su asocijacije na Kobija Brajanta za njegove bivše saigrače i rivale. Govorili su da je ego manijak da najviše od svega voli pobede, da je najotuđenija NBA zvezda, a on je postao veći od košarke!

Iako nije rođen u Los Anđelesu postao je zaštitni znak tog grada. Konstantno je obarao rekorde, postigao više od 33.000 poena, imao više od 6.000 asistencija... Čovek koji je na samo jednoj utakmici dao Torontu 81 poen, koji pored svih titula ima i onu u zakucavanju, ali i jednu nezvaničnu - gospodar zvuka sirene.

.

.

"Od kada pamtim, savijao sam očeve čarape praveći od njih loptu i ubacivao sam u koš. Zaljubio sam se u tebe", govori on na početku filma u kojem se obraća njoj, odnosno igri koju je obožavao da igra - košarci.

"Ta ljubav je toliko duboka, ceo sam se dao", nastavlja Brajant.

On je u ovom kratkom animiranom filmu otkrio da se u košarku zaljubio sa svega šest godina, da joj je dao srce i da je od nje dobio mnogo toga. Takođe je otkrio da se osećao živ dok je igrao.

U filmu se sjajni Kobi oprostio od igračke karijere:

"Sada je stvarno vreme da se oprostim od tebe", rekao je Kobi.

Film je baziran na njegovom čuvenom pismu kojim je najavio da završava profesionalnu karijeru, a koje predstavlja omaž sportu kojim se bavio, a Brajant je i producent.

.