Ekskluzivna televizijska priča o velikom vaterpolisti Igoru Milanoviću: “Ne daj da ti grebu zlato, Igi”

Koliko god da su se mediji oko njega trudili, on je uvek zazirao od kamere i novinara. Bio je najbolji na svetu. Sinonim za vaterpolo ili, imenom i prezimenom Igor Milanović. Exploziv je uradio prvi dokumentarac o njemu i uverićete se prvi film takve vrste koji svedoči da on i nije imao nameru, a postao je najbolji na svetu. Posle života u raznim evropskim gradovima vratio se kući, u Beograd.

Igor, foto: Prva Tv/PrtScr
Igor, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Počeo je kao 15-godišjak, a karijeru prfesionalnog sportiste završio je sa 30 godina. Danas ima 54 godine i još uvek nema nameru da se stane. Posle tri decenije vratio se u Crvenu zvezdu, ovog puta kao trener.

„Kod nas je sve bilo – daj što brže plivaj, što više golova, što više digni iz bendža, zgibova, čučnjeva, a ovde sada prilazim sa jednim drugim konceptom, a to je pronaći ravnotežu, pronaći balans“.

MIlanović je pričao novinarki Jasni Đurović o svom detinjstvu, prvim sportskim danima, uspesima, trofejima, ljudima koji su mu pružali bezrezervnu podršku, a čuli smo i šta o njemu kažu dve žene koje ga vole i cene -majka i supruga njegovog vaterpolo oca Vlaha Orlića.

TV kamerama Prve televizije Igor Milanović je dozvolio i da zavire u njegovo porodično gnezdo, gde živi sa suprugom i dve divne ćerke.

“Pokušavam da budem hrišćanski otac i suprug. Nekad mi uspeva, nekad mi ne uspeva”, priznaje.