Baka Jelin Jutjub kanal prati preko 157 000 ljudi a ona kaže: "Teže je izmontirati video i staviti na kanal nego skuvati jelo"

Baka Jela Petrović, srpska blogerka i jutjuberka, prikazuje nam svaki dan fantastične recepte. Njen jutjub kanal ima preko 157 000 pratilaca koji je gledaju, prepisuju njene recepte, šeruju ih i i naravno prave u svom domu.

.

Nije tajna da je kod bake sve u domaćoj radinosti. Ona smišlja šta će se praviti, kuva i priprema jelo pred kamerama, objašnjava čitav postupak, dok njen suprug, Milan Petrović, poznatiji kao Deka nabavlja, snima i degustira. Naravno da prati njena uputstva, jer, kako sam kaže u šali, ona je gazdarica, mada i Deka ima svoje fanove koji mu kažu da je simpatičan.

Exploziv je posetio ovaj skladan par, i saznao od bake kako osmišljava svoje recepte, i kako teče proces snimanja. A ona to radi kao pravi profesionalac, poput Džejmija Olivera ili Gordona Remzija, uz blagi osmeh iako priznaje da je teže izmontirati video i staviti ga na jutjub nego napraviti jelo.