Sestre Eleonora i Izolda Barudžija su bile seks simboli bivše Juge: Ovako Eleonora izgleda danas

Sestre Izolda i Eleonora Barudžija su bile seks simboli ex Jugoslavije. Proslavile su se kao članice grupe Aska i učešćem na Evroviziji kada su sa Danijelom Popovićem otpevale čuvenu "Džuli". U jeku slave su se povukle i svaka se posvetila svojoj karijeri. Danas u jutarnjem programu Prve imali smo priliku da vidimo jednu sestru - Eleonoru koja je uživo u studiju i pevala.

.

Izolda od 2001. živi u Nemačkoj sa suprugom - gitaristom Zlatkom Manojlovićem. Ona predaje solo pevanje na Muzičkoj akademiji u Dizeldorfu. Sin, Todor Manojlović takođe svira gitaru i često prati tatu. Na Muzičkoj akademiji gde mu mama radi, je zadužen za muzičku produkciju.

Izolda je nastupila na Evroviziji 1982. godine, kao članica grupe "Aska", a onda je sledeće godine ponovila učešće, ali tada je sa sestrom Eleonorom pevala prateće vokale Danijelu Popoviću (čuvena pesma "Džuli").

Posle toga Izolda je snimila duet sa Vladom Kalemberom za Evroviziju 1984. Tada su pevali "Ciao Amore". Spot za ovu pesmu nije emitovan na turskoj nacionalnoj televiziji jer se u njemu Izolda kupala u toplesu.

.

Eleonora Barudžija živi u Beogradu.

Nastavila je da se bavi muzikom, kompozitor je i tekstopisac, a u "Jutru" je najavila i koncert na kome će nastupati.

“Izvodim uglavnom hitove svojih kolega koje i ja volim”, kaže Eleonora koja je pričala o svojoj muzičkoj karijeri, muzici koju danas slušamo, nastupima. A zatim je uživo u studiju otpevala i jednu pesmu uz pratnju Zorana Tutinovića sa kojim ima dvoje dece.

.

Izvor: Noizz.rs/ Prva.rs