Ljubavna priča najlepše latino glumice u Holivudu: Iz straha da će ostati sama bila je sa lošim momcima, a onda je pronašla njega

Zahvaljujući svom glumačkom talentu ali i zbog svoje lepote, Salma Hajek jedna je od najtraženijih latino glumica, koja je odavno pokazala šta može i zna u Holivudu. To ne znači da je lako pronašla muškarca svog života uz kojeg će ostariti.

&Volela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca&, foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images, Getty Images Entertainment
"Volela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca", foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Onog "pravog" čekala je do svoje 39. godine, a onda se sve složilo. Salma Hajek i sama je priznala da, pre nego što je upoznala svog današnjeg supruga, nije preterano birala s kim će se upustiti u vezu, očajnički pokušavajući da pronađe srodnu dušu.

"Volela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam u strahu da ću ostati sama toliko da sam izlazila s muškarcima s kojima nije trebalo. Jednostavno postaneš očajan i počneš da gledaš divne stvari u lošim momcima. Trebalo je da kažem: „Ne brini, upoznaćeš savršenog supruga koji će te obožavati. Poštedela bih se mnogih životnih drama“ – otkrila je Salma.

Svog budućeg muža, francuskog milijardera i čelnog čoveka "Keringa", druge najveće luksuzne kompanije, koja u svojem portfoliju drži brendove poput "Gucci", "Balencijaga", "Yves Sainta Laurent" i mnogih drugih, Fransoaa Anrija Pinoa upoznala je 29. aprila 2006. u Veneciji.

Pino je na taj događaj došao u pratnji brata i sestre, budući da se tek razveo od žene. Organizatori događaja želeli su i neku svetsku zvezdu na otvaranju, a nakon što su pozvali Penelope Kruz i Salmu Hajek, koje su snimale film u Rimu, samo je lepa Salma pristala da dođe. Iako su se već sreli na nekim društvenim događanjima, Pino i Salma do te večeri nisu imali prilike da razgovaraju. Između njih je odmah proradila hemija pa su celo veče proveli zajedno.

Mislila je da on nije muškarac koji će joj se dopasti., foto: Photo by Jeff Spicer/Jeff Spicer/Getty Images, Getty Images Entertainment
Mislila je da on nije muškarac koji će joj se dopasti., foto: Photo by Jeff Spicer/Jeff Spicer/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

"Na prvu nisam mislila da je on muškarac koji će mi se dopasti. A onda smo počeli da pričamo o fudbalu koji oboje obožavamo, nakon čega smo se prebacili na nauku, jer oboje volimo svemir i fiziku. Bio je pametan i duhovit. Bila je to ljubav na prvi pogled – prisetila se Salma koja inače nerado priča o svom privatnom životu:

"To je divna i romantična priča, ali to je moja priča. Ne želim je pretvoriti u priču koju će svi znati samo da bih ja bila u centru pažnje."

U to vreme, Salma Hajek, je imala 39 godina i svoju ljubav nije mogla dugo da krije. Ubrzo im je prva prepreka stigla u vezu jer su morali da odluče gde će živeti. Glumica je u to imala neverovatnu svetsku karijeru zbog koje je želela da ostane u Americi, a Pino je bio uporan i uspelo mu je nemoguće – nagovorio ju je da se preseli u Francusku. Glumica je pristala ali pod uslovom da imaju dete.

foto: Photo by Stefania M. D'Alessandro/Getty Images, Getty Images Entertainment
foto: Photo by Stefania M. D'Alessandro/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Koliko god se sve činilo idilično, počeci su bili itekako teški, budući da je njihovu ljubav umalo uzdrmala njegova veza sa supermodelom 90-ih, Lindom Evanđelistom, koja je Pinou na kraju rodila i sina. Iako je na početku rekao da dete nije njegovo, kasnije je ipak otkrio medijima da je znao da mu je on otac i da je čak tražio od manekenke da abortira.

Avgustin Džejms Evanđelista rođen je u oktobru 2006. godine, a Pinao nije želeo da ga službeno prizna, niti da plaća alimentaciju ili bilo kakve troškove. Razlog za to što se silno trudio da se udalji od Avustinove majke bio je taj što je u to vreme započeo vezu sa Salmom Hajek, koja je nekoliko meseci nakon rođenja njegovog sina takođe ostala trudna. Upravo iz tog razloga zamolio je Lindu Evanđelistu da odloži proces priznavanja očinstva zbog komplikacija u Salminoj trudnoći. Naime lekari su prognozirali da glumica nosi dete s Daunovim sindromom, što se na kraju pokazalo neistinitim. 21. septembra 2007. par je dobio svoje prvo i jedino zajedničko dijete, kćerkicu Valentinu Palomu, a Salma Hajek se napokon mogla iskazati u onome o čemu je odavno maštala.

.

"Mislim da sam mnogo bolja majka jer sam je rodila kasno, ali ne mogu reći da me sve to ne umara. Svog života pre nje se ni ne sećam – priznala je Salma i dodala da je u njihovoj porodici ona stroga, dok je suprug blaži u odgoju devojčice.

U julu 2008. godine par je svoju vezu na kratko prekinuo, a glumica se s ćerkicom vratila u Holivud. Pino je ipak shvatio da je Salma ona prava pa je učinio sve da je vrati. Kupio je luksuznu vilu u Los Angelesu i prepisao je na malenu Valentinu, a potom je Salmu i zaprosio i oženio.

Izvor: Azra