Unuka Elizabet Tejlor o odnosu sa bakom: Imala je veliki uticaj na moj život!

Osim što je imala dugu i ispunjenu karijeru, život Elizabet Tejlor bi mnogo nazvali skandaloznim. Uz neverovatnih sedam brakova, Tejlor je, slobodno, mogla da napiše knjigu o romantici i ljubavi.

Ikona, foto: Hulton Archive/Getty Images)
Ikona, foto: Hulton Archive/Getty Images)
.

Velika porodica jednako mnogo ljubavi

Imala je brojne brakove, i rodila je četrovo dece. Međutim, broj njenih unuka je dostigao dvocifreni broj. Elizabet je bila baka desetoro unuka.

Dok je neki osuđuju zbog velikog broja brakova, njeni unuci je vide kao ikonu stila, uzor i savršenu baku.

Prema njenim rečima ona je uživala u ulozi majke i bake.

.

Neraskidiva veza

Jedna od njenih unuka, Naomi Delus Vilding, podelila je prelepu priču o svojoj baki i njihovoj jedinstvenoj vezi.

"Ona je za mene bila samo moja baka, a ne holivudska zvezda. Bile smo vrlo bliske i ona je imala veliki uticaj na moj život".

Naomi je ispričala kako su često svi unuci odlazili kod nje i su zajedno sedeli i slušali njene životne priče. To je nju i njenu baku još više povezalo. Kaže da je Elizabet bila puna života i energije uprkos svojim godinama. "Bila je vesela i uvek nasmejana", rekla je ona.

.

Verovala je u moć ljubavi, ona joj je bila glavni pokretač u životu. Za ljubav je bila spremna na sve i tako je i učila svoje unuke. Prema Naominim rečima Elizabet im je uvek govorila kako je ljubav jedina istinski bitna stvar u životu.

Najznačajniji trenutak koji ih je spojio je onaj kada je Naomi prerano rodila sina. Ovaj trenutakje ključan za stvaranje neraskidive veze između njih dve. Elizabet je imala istu situaciju sa svojim trećim detetom, pa je Naomi bila od velike pomoći.

"Deo sam porodice u kojoj žene dominiraju. Moja baka, moja majka i moja sestra i maćeha su moje najveće inspiracije. Nadam se da će i moj sin naučiti od mene da poštuje snažne žene, baš kakva je bila njegova baka. Ja sam ponosna što sam baš njena unuka", rekla je Naomi u jednom intervjuu

Elizabet Tejlor je znala kako da živi život punim plućima.

"Ona je imala ispunjen život i bila je sjajna u svemu što je radila, ali ja verujem da nije bila spremna da napusti ovaj svet u tom trenutku. Njen odlazak mi je jako teško pao".

Svake godine na godišnjicu njene smrti porodica se okuplja kako bi održali uspomenu na nju.

.

Izvor: stil.kurir.rs