Bila je jedan od najvećih seks simbola Holivuda 80-ih: Muškarci su ludeli za njom, a droga i plastične operacije su je uništile!

Keli Lebrok (59) je u 20. veku bila jedan od najvećih seks simbola Holivuda. Zahvaljujući filmu "Žena u crvenom" iz 1984. godine koji ju je vinuo među glumački vrh. Ali, Keli je i pre tog filma uživala u slavi s obzirom na to da je bila uspešna manekenka.

Osamdesetih godina je bila jedan od najvećih seks simbola Holivuda, foto: Chris Weeks/Liaison/Getty Images/Hulton Archive
Osamdesetih godina je bila jedan od najvećih seks simbola Holivuda, foto: Chris Weeks/Liaison/Getty Images/Hulton Archive
.

Ipak, na slavu nikada nije uspela da se navikne. I popularnost joj se desila sasvim slučajno kada ju je agent primetio i pitao njenog oca. Već narednog dana Keli je ušla u modnu industriju, a kasnije i u svet glume.

Ali, umesto uživanja u popularnosti, ona je upala u kandže droge, te u pokušaju da se izvuče iz tog mračnog sveta, Iz Londona je pobegla u Njujork misleći kako će se tamo lakše rešiti zavisnosti. Tu je upoznala u glumca Stivena Sigala kojem je izgovorila sudbonosno "da".

Imali su turbulentan brak i nakon devet godina Keli je presekla i odlučila da stavi tačku. Kako je kasnije priznala razvod ju je uništio.

.

Mediji su počeli da objavljuju sve detalje o njenom braku i razvodu i zato je glumica iz kuće izbacila i televizor kako njihova deca ne bi gledala ni slušala informacije o odnosu s njihovim ocem.

Povukla se i odlučila da odmori od Holivuda. Preselila se na ranč u Santa Barbari, ali se nakon nekoliko godina vratila glumi.

Nekada velika filmska zvezda danas izgleda potpuno drugačije do neprepoznatljivosti zbog niza plastičnih operacija.

.

Nikada nije potvrdila šta je sve 'popravila' na licu, ali očigledno je da je želela da se podmladi, te je preterala u tome.

Izvor: Stil