Životne priče

Bila je jedan od najvećih seks simbola Holivuda 80-ih: Muškarci su ludeli za njom, a droga i plastične operacije su je uništile!

Keli Lebrok (59) je u 20. veku bila jedan od najvećih seks simbola Holivuda. Zahvaljujući filmu "Žena u crvenom" iz 1984. godine koji ju je vinuo među glumački vrh. Ali, Keli je i pre tog filma uživala u slavi s obzirom na to da je bila uspešna manekenka.

29.07.2019. - 12:00h
Osamdesetih godina je bila jedan od najvećih seks simbola Holivuda
Osamdesetih godina je bila jedan od najvećih seks simbola Holivudafoto: Chris Weeks/Liaison/Getty Images/Hulton Archive

Ipak, na slavu nikada nije uspela da se navikne. I popularnost joj se desila sasvim slučajno kada ju je agent primetio i pitao njenog oca. Već narednog dana Keli je ušla u modnu industriju, a kasnije i u svet glume.

Ali, umesto uživanja u popularnosti, ona je upala u kandže droge, te u pokušaju da se izvuče iz tog mračnog sveta, Iz Londona je pobegla u Njujork misleći kako će se tamo lakše rešiti zavisnosti. Tu je upoznala u glumca Stivena Sigala kojem je izgovorila sudbonosno "da".

Imali su turbulentan brak i nakon devet godina Keli je presekla i odlučila da stavi tačku. Kako je kasnije priznala razvod ju je uništio.

Mediji su počeli da objavljuju sve detalje o njenom braku i razvodu i zato je glumica iz kuće izbacila i televizor kako njihova deca ne bi gledala ni slušala informacije o odnosu s njihovim ocem.

Povukla se i odlučila da odmori od Holivuda. Preselila se na ranč u Santa Barbari, ali se nakon nekoliko godina vratila glumi.

Nekada velika filmska zvezda danas izgleda potpuno drugačije do neprepoznatljivosti zbog niza plastičnih operacija.

Nikada nije potvrdila šta je sve 'popravila' na licu, ali očigledno je da je želela da se podmladi, te je preterala u tome.

Izvor: Stil