Misica Dijana Milojković tragično izgubila bitku sa opakom bolešću. Dirljive poruke njenih pratilaca na Instagramu, paraju srce...

Dijana Milojković je preminula je juče, u 33. godini posle duge borbe sa opakom bolešću. Borila se kao lavica i motivisala druge žene da posmatraju rak grlića materice kao životno iskustvo, a ne kao presudu.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Rođena je u Ćupriji 1989. godine, a njenu karijeru je obeležila pobeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine.

Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, Dijana Milojković postala je i "Miss Evrope" kao i "Miss sporta", te je nastavila da radi kao model.

Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta.

Nedavno su na Instagramu osvanuli apeli da se za Dijanu da krv, te da joj se stanje pogoršalo. Da je bitku sa karcinomom izgubila na društvenim mrežama je otkrio njen brat Miloš, koji je uz Dijaninu fotografiju poručio: "Počivaj u miru sestro".

Dijana je svoju priču iznela u javnost i tako ohrabrila mnoge žene i muškarce koji se suočavaju sa sličnim zdravstvenim problemom.

Srbija ju je zavolela na prvi pogled, a imala je i veliku podršku od ljudi koje je poznavala, ali i od onih koje nije nikada upoznala.

Zbog toga je Instagram profil tragično preminule misice, "zatrpan" porukama koje slamaju srce. Pratioci se u šoku i neverici opraštaju od Dijane i izjavljuju dajdublje saučešće njenoj porodici.

Izvor: Blic