Zbog čega Emanuel i Brižit Makron nose po dve burme? Njen razlog će vam slomiti srce... (VIDEO)

Akutelni predsednik Francuske Emanuel Žan-Mišel Frederik Makron intrigira javnost od samog stupanja na tu funkciju u maju 2017. godine. Najviše pažnje privukao je zbog svoje 24 godine starije supruge Brižit Tronje.

foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Rođen je 21. decembra 1977. godine u Amjenu, na severu Francuske. Završio je stidije na prestižnoj Velikoj školi Pariskog instituta za političke studije.

Na istom institutu je stekao i diplomu mastera, a takođe je diplomirao na master studijama filozifije na univerzitetu Pariz-Nanter.

Posao investicionog bankara, koji je obavljao u periodu od 2008. do 2013. godine, doneo mu je zaradu od skoro tri miliona evra.

Kandidaturu za predsednika Francuske objavio je 2016. godine, da bi u maju, godinu dana kasnije, postao predsednik Pete Republike.

Sve to vreme uz njega bila je njegova 66-godišnja Brižit, sa kojom je u braku punih 12 godina. Sadašnju suprugu je upoznao još kao 15-godišnji učenik, kome je ona bila nastavnica drame.

Makronovi roditelji su bili šokirani kada su saznali da je njihov sin tinejdžer u ljubavnoj vezi sa udatom nastavnicom. Venčali su se 2007. godine, kada je on imao skoro 30, a ona 54 godone.

Zbog čega Emanuel i Brižit nose po dve burme i kakvu priču one kriju?