Brat Kejt Midlton živi daleko od kraljevskog života: Zbog sestre je bio u depresiji koju je prevazišao na neobičan način

Džejms Midlton, javnosti poznatiji kao brat Kejt Midlton priznao je da je godinama vodio borbu sa depresijom. Džejms je imao samo 23 godine kada je bilo jasno da će njegova starija sestra postati vojvotkinja od Kembridža. Tada je izjavio da nije bio spreman da se nosi sa novonastalim promenama u porodici.

Džejms Midlton, foto: Ian Gavan/Getty Images), Entertainment
Džejms Midlton, foto: Ian Gavan/Getty Images), Entertainment
.

Osećao je veliki pritisak zbog nagle popularnosti njegove sestre i da je svaki njegov mogući neuspeh bio pred očima javnosti. Džejms, najmlađi u porodici Midlton, danas ima 32 godine. Uvek bira reči kada daje izjave o porodici, jer on vodi potpuno drugačiji život. U detinjstvu mu je dijagnostikovana disleksija i ADD. Sam je odlučio da otvoreno govori o svojoj borbi s depresijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

.

Njegovi najbliži su osetili da se nešto događa s njim, ali je on odlučio da ih isključi iz svog života i prestao da razgovara sa svima. Odnos prema kraljevskoj porodiciopisuje ovim rečima:

"Ja vodim odvojen život od njih. Ako postoji interesovanje za mene, odlično. Ako postoji interesovanje za mene zbog njih, to je drugačije", rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The ever growing ? pack

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

.

Danas priznaje da je zahvalan jer se oseća bolje i srećnije nego ikada, a na putu do ozdravljenja ističe da su mu pomogli njegovi psi. Nakon brojnih padova uspeo je sam da se izvuče. Trenutno vodi firmu koja proizvodi personalizovane kolačiće od belog sleza.

Izvor: kurir.rs