Trebalo je da prođe 15 godina od upoznavanja da Penelope Kruz i Havijer Bardem započnu vezu

Penelope i Havijer retko pričaju o sebi. Poput većine slavnih parova i oni svoju privatnost čuvaju od znatiželjnih medija i javnosti. Međutim, novinaru GQ magazina koji je radio intervju sa španskim glumcem, uspelo je da "dobije" bar mali ali vrlo zanimljiv deo te intimnosti.

Havijer i Penelope, foto: Emma McIntyre/Getty Images, Entertainment
Havijer i Penelope, foto: Emma McIntyre/Getty Images, Entertainment
.

Naravno, priča je krenula od čuvenog filma "Šunka, šunka" Bigasa Lune iz 1992. godine, kada su se Penelope i Javier prvi put sreli.

"Da li je bilo hemije? Naravno! Dovoljno je da pogledate film, on je dokument te hemije, ostvarenje koje ćemo pokazivati deci i unucima. Privlačnost je postojala od starta, ali ona je bila maloletna. Imala je tek 16 godina kada smo snimali, a ja 21, te se ništa nije moglo ni desiti. Bilo je vrlo hrabro od njenih roditelja da joj daju da u tako mladim godinama snimi jedan vrlo provokativan film pun eksplicitnih scena seksa. Kada bi moja ćerka meni donela u tim godinama takav scenario, nema tih para zbog kojih bi joj dozvolio da snima taj film. Nema šanse", kazao je Havijer.

.

Nakon toga filma, Havijer i Penelope su ostali u kontaktu i povremeno se viđali na prestižnim dodelama filmskih nagrada. Tako je bilo sve do 2007. godine kada ih je na setu spojio Vudi Alen i njegov film "Viki Kristina Barselona".

"Da, opet smo radili zajedno i opet je hemija bila više nego očigledna, ali ništa se nije dešavalo. Ne znam da li iz neke stidljivosti da se napravi prvi korak ili zbog želje da budemo maksimalno profesionalni. U svakom slučaju, ništa se nije dogodilo i došao je poslednji dan snimanja, kada mi je prošlo kroz glavu: Mi moramo da se napijemo! Srećom, zajednički prijatelj je priredio žurku, i ostalo je istorija. Hvala bogu", rekao je Havijer uz osmeh.

.

Večeras od 22.45 na programu Prve pogledajte film "Sve o mojoj majci" sa Penelopom Kruz, a u režiji Pedra Almodovara koji je glavni "krivac" za ljubanu priču Penelope i Havijera..

Više o filmu pročitajte OVDE

Izvor: elle