Da srce prepukne: Dečak je prodao omiljenu konzolu i ponudio da čisti komšijska dvorišta, a sve da bi OVO priredio svojoj majci!

Samohrana majka troje dece postala je viralni hit na društvenim mrežama, kada je njen maloletni sin rešio da je iznenadi.

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot
.

Trinaestogodišnji dečak iz američke države Nevada je svojim nesebičnim činom postao primer za decu širom sveta. On je kao najstariji od troje dece samohrane majke odlučio da joj pomogne i olakša život.

Videvši kako na YouTubu deca iznenađuju svoje majke kupovinom automobila i odlučio da uradi isto. Na Fejsbuku je našao oglas za Chevrolet Metro iz 1999. godine i kontaktirao vlasnicu.

Dečak joj je ponudio svoju konzolu za igrice Xbox u zamenu ili da ga otplati pomaganjem oko kuće. Ona ga je prvo odbila, ali je posle pristala.

"Mama, kupio sam ti automobil", bile su reči u koje je Vilijamova majka posumnjala.

Međutim, brzo se uverila da je to istina. Naravno, automobilu je potrebno nekoliko manjih popravki, ali Kristal Preston kaže da je savršen.

Ponosna na potez svog sina ona je ovu priču objavila na Fejsbuku, a ubrzo su na njihova vrata pokucali i lokalni mediji.

.

Izvor: Foxnews/blic.rs