Jezivo: Snimak ubistva bespomoćnog lava na spavanju zgrozio svet! "Lep lav. Divno!", izgovara jedan od ubica. (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Osude upućene čoveku koji je na internet postavio snimak na kome se vidi kako puškom ubija lava koji spava poslednjih dana stižu sa svih strana sveta.

foto: Ilustracija / Foto: Depositphoto/wrangel
foto: Ilustracija / Foto: Depositphoto/wrangel
.

Na snimku, koji je na svom nalogu na Tviteru prenela i organizacija Protect All Wildlife, mogu se videti dva čoveka koja se prvo šunjaju približavajući se životinji, potom je jedan ubija, nakon čega obojica likuju nad učinjenim.

Lav, koji je prethodno mirno spavao na zemlji, pogođen prvim metkom počinje da se pridiže, nakon čega "lovac" ispaljuje drugi metak i ponovo pogađa životinju.

Zadovoljni učinjenim, dva čoveka prilaze mrtovm lavu.

"Lep lav. Divno!", izgovara jedan od njih dvojice.

UPOZORAVAMO DA SNIMAK MOŽE BITI UZNEMIRUJUĆi!

.

Ovaj snimak, kao i sam čin dvojice "lovaca", potpuno je zgrozio svet. Mnogobrojni komentatori na društvenim mrežama osuđuju kukavičko ubistvo, u tom trenutku potpuno bespomoćne, životinje, prenosi Njuz hab.

"Kako je čovek jedno podlo biće. Trebalo bi pustiti čopor gladnih vukova u njegovu sobu dok spava - da večeraju!", napisao je jedan od užasnutih komentatora.