Životne priče

Saška Janković izgubila je oba roditelja, a pesma koja ju je odvela u finale Beovizije posvećena je njima

Šarmantna pevačica Saška Janković prošla je prvo polufinale Beovizije sa pesmom "Da li čuješ moj glas". Ovu dirljivu numeru posvetila je pokojnim roditeljima.

01.03.2019. - 12:00h
Emotivno
Emotivnofoto: Prva Tv/PrtScr

Sašku su u ranoj mladosti zadesile porodične tragedije.  2010. godine u 48. godini života, preminula joj je  majka od  kancera, a četiri godine kasnije u 52. godini nakon borbe s opakom bolešću i otac.

"Ova pesma ima veliki značaj za mene, jer ljudi znaju da ja ne volim mnogo da govorim o određenim događajima iz svoje intime. Neko sam ko i ne govori baš o tome. Ova pesma jeste moja ispovest. Zato imam veću tremu, vrlo je emotivno. Moram da priznam da mi nije bilo lako. Čak mi se na probama dešavalo da dok sam je pevala i zaplačem. Uopšte nije jednostavno. Jedno je biti profesionalac, a drugo je biti čovek. Smatram da pobeđujem u mnogim stvarima u svom životu, radujem se šta život donosi, a ljudima želim da pokažem da za sve treba da se izborimo. Sećam se da sam tri meseca po odlasku moje mame išla na Evroviziju kao prateći vokal. Sećam se koliko mi je jako teško bilo, ali sam u sebi pobedila. Nikako nije lako, ali vidim da emocija dolazi do publike - rekla je Saška za Blic.

Gostujući kod Srđana Predojevića u Jutru, Saška je pričala šta ju je nateralo da se prijavi za Beoviziju, govorila je i o faktorima koji određuju pobednike na Evroviziji, a potom je uživo u studiju Prve izvela pesmu „Da li čuješ moj glas“ u malo drugačijoj verziju, koja više zvuči kao balada. Vrlo emotivno, sigurni smo da će vas dirnuti.

Poslušajte je!

Izvor: Prva, blic.rs pulsonline.rs