Životne priče

Kristijan Bejl bračnu sreću našao sa Srpkinjom zbog koje je odbacio porodicu

Holivudski glumac Kristijan Bejl već 18 godina je u braku sa Sandrom Blažić, američkom agentkinjom srpskih korena. Sandra, čije je pravo ime Srboslava, dete je srpskih emigranata koji su krajem šezdesetih godina otišli u Ameriku i koja mu je vratila veru u ljubav i brak.
05.01.2019. - 12:00h

Zbog loših odnosa u svojoj porodici u kojoj nijedan brak nije uspeo, Kristijan se zaklinjao da se nikada neće oženiti.

"Nikad nisam planirao da se oženim. U mojoj porodici svi su razvedeni pa nisam imao zdravo mišljenje o braku", rekao je pre fatalnog susreta sa Sibi.

Ona je bila asistentkinja Vinoni Rajder. Usledila je kratka romansa, posle koje su se Sibi i Kristijan venčali tajno u Las Vegasu 2000. godine.

Par ima dvoje dece, 13-godišnju ćerku Emelin i 4-godišnjeg sina Džozefa.

Iako je glumac pronašao ljubav svog života, njegova porodica nije bila srećna njegovim izbor.

Svađa sa sestrom i majkom je toliko eskalirala da ih je Kristijan jednog dana izbacio iz hotelske sobe i odrekao ih se zbog Sibi. On je tada nekoliko sati proveo u pritvoru u londonskoj policij.

"Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je bez razloga na nas, a njegova supruga Sandra koju sam srela nekoliko puta je to sve ćutke posmatrala. Kristijan nam mnogo nedostaje, ali on ne odgovara na naše pozive, mejlove i rođendanske čestitke. Čak je i nekoliko puta promenio broj telefona da mi ne bismo mogli da stupimo u kontakt sa njim. Na Guglu tražim njegove slike kako bih videla kako je“, rekla je nakon svega njegova majka.

"Moja supruga je veoma jaka žena. Ona je neverovatno snažna i otresita i ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Moje ponašanje kod kuće zavisi od toga koju ulogu trenutno igram, ali Sibi se to sviđa i misli da je to zaista kul. Možete to posmatrati na dva načina. S jedne strane, neko bi rekao: 'Jadna žena, naterana je da se nosi sa tim', a opet možete i da joj zavidite i kažete: 'Kakva srećnica, u isto vreme može da bude sa toliko različitih muškaraca'", izjavio je Kristijan Bejl.

Za glumca kažu da je nezgodne, prgave naravi i da Sibi nije lako dok pokušava da pronađe načine da smiri svog supruga.

Sandra i Kristijan decu uče da govore srpski jezik, a svakog Uskrsa idu u Crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu.

Izvor: superzena.b92.net