Tajna ćerka Klinta Istvuda: Majka je dala na usvajanje, oca upoznala nakon 34 godine

Priču o njegovoj tajnoj ćerki prvi put je otkrio Patrik Mekgiligan, koji je pisao biografiju Klinta Istvuda.

.

Da joj je otac glumačka legenda Klint Istvud danas 64-godišnja Lori Mari saznala je pre nekih 30 godina, kada je krenula u potragu za svojim biološkim roditeljima. Naime, njena majka ju je, kao bebu, dala na usvajanje, a slavni glumac nije ni znao da ona postoji.

Baš kao da je reč o nekom scenariju za filmski hit, Lori Mari je uspela da stupi u kontakt sa slavnim 88-godišnjim oskarovcem, a sve nakon toga postalo je idealno - otac i ćerka su se neverovatno zbližili, zajedno uživaju igrajući golf, a često i zajedno odlaze na porodične odmore.

Lori Mari se pojavila zajedno sa svojih sedmoro mlađih braće i sestara na premijeri najnovijeg filma Klinta Istvuda, "The Mule", u Los Anđelesu, a okupljenim fotografima se, kada su joj zatražili ime kako bi je potpisali ispod fotografije, predstavila kao Lori Istvud.

Priču o njegovoj tajnoj ćerki prvi put je otkrio Patrik Mekgiligan, koji je pisao biografiju Klinta Istvuda. Upravo on je rekao kako je majka Lori Mari imala vezu sa slavnim glumcem u doba kada je on bio veren sa kasnije prvom suprugom Megi Džonson. Veza je okončana, a nedugo nakon toga je dotična dama, čiji identitet nije otkriven, saznala da je trudna. Nakon što je rodila Lori, dala ju je na usvajanje bračnom paru iz Sijetla.

.

"Sve to dogodilo se pre nekih 30 godina, a Lori je zaista želela da sazna ko su njeni biološki roditelji, stoga je angažovala profesionalce da joj pomognu u potrazi. Kada su napokon pronašli krštenicu, njena biološka majka je u rubriku otac napisala - Klint Istvud. On, kako se kasnije saznalo, nije ni znao da mu je ljubavnica bila trudna", otkrio je izvor blizak porodici, ali detalje o tome kako je Lori stupila u kontakt sa svojim ocem nije precizirao.

Ipak, saznalo se kako njena biološka majka nije želela da ima nikakav kontakt s njom, što je Lori šokiralo. S druge strane, vest da mu je ona tajna ćerka iznenađeni Klint Istvud prihvatio je i više nego dobro.

A da su se zaista zbližili i pokušavaju da nadoknade sve propuštene godine, vidljivo je već na fotografijama iz 2004. godine, kada je na dodeli Oskara Lori snimljena u limuzini zajedno s očevom drugom suprugom Dinom, ali i na crvenom tepihu, gde je čvrsto držala za ruku njegovu majku, svoju baku Rut Vud.

Iako su se odmah pojavile spekulacije kako Lori zapravo želi da iskoristi slavu i novac svog poznatog oca, to je odmah demantovano na najbolji mogući način - time da njegova najstarija ćerka apsolutno ništa ne želi da priča o Klintu Istvudu i porodičnim vezama. Ona svoj privatni život čuva od interesa javnosti, a čak su i stanovnici gradića Lejkvud, gde živi s porodicom, tu informaciju skrivali od medija.

.

"Svi u Lejkvudu znaju da joj je Klint Istvud otac, i to znaju već dvadesetak godina, iako ona o tome nikada nije pričala. Nikada se ne predstavljala kao Lori Istvud", otkrio je izvor dodavši kako su i njena deca, Lovel Tomas IV i Kelsi, upoznali svog dedu, no time se nikome ne hvale.

"Sve što mogu da kažem je da je on divan otac mojoj majci, ali i prema meni i našoj porodici", komentarisao je kratko Lovel Tomas IV, Istvudov unuk. Sama Lori danas je poprilično imućna, ali ne zahvaljujući svom ocu, već suprugu Lovelu Tomasu III Mariju.

Osim velikog imanja u Lejkvudu, poseduju golf teren u Kaliforniji, ali i kuću na havajskom ostrvu Mauiu, gde su Klint Istvud i njegova bivša supruga Dina često zajedno s porodicom odmarali.

Izvor: tportal.hr