Životne priče

Bila je poslednja misica Jugoslavije, a danas je udata i živi u Emiratima! Pogledajte kako izgleda život jedne Srpkinje na Bliskom istoku (FOTO)

Ana Šargić je titulu misice ponela 2002. godine na svetskom takmičenju u Londonu kada je ušla u top 20 i tako postala poslednja misica SR Jugoslavije.
18.08.2018. - 12:00h

"Tada sam imala samo 19 godina kada sam nas predstavljala na izboru za Mis sveta. Bilo je preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala", rekla je Ana za jedan portal. 

Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom sa kojim ima dve ćerke.

"Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu" dodala je ona.

Ana radi u jednoj od arapskih kompanija i dalje sjajno izgleda.

Sve njene fotografije možete pogledati na OVOM LINKU i tako zaključiti kako sa suprugom i porodicom živi u Emiratima.

Izvor: blic.rs