Bila je poslednja misica Jugoslavije, a danas je udata i živi u Emiratima! Pogledajte kako izgleda život jedne Srpkinje na Bliskom istoku (FOTO)

Ana Šargić je titulu misice ponela 2002. godine na svetskom takmičenju u Londonu kada je ušla u top 20 i tako postala poslednja misica SR Jugoslavije.

.

"Tada sam imala samo 19 godina kada sam nas predstavljala na izboru za Mis sveta. Bilo je preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala", rekla je Ana za jedan portal. 

Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom sa kojim ima dve ćerke.

.

"Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu" dodala je ona.

Ana radi u jednoj od arapskih kompanija i dalje sjajno izgleda.

Sve njene fotografije možete pogledati na OVOM LINKU i tako zaključiti kako sa suprugom i porodicom živi u Emiratima.

Izvor: blic.rs