Životne priče

Bliznakinje su dugo čekale ovaj dan, a kada vidite za koga su se udale biće vam jasno zašto o njima priča ceo svet!

A tek kad vidite kako su zaprošene... Mislićete da nešto nije u redu sa slikom...
09.08.2018. - 13:00h

Identični bliznaci Džoš i Džeremi Salijers zaprosili su blizankinje Britani i Brijani Din u februaru, a parovi su se pre nekoliko dana obavezali i na večnu ljubav na zajedničkoj ceremoniji na Festivalu blizanaca u Ohaju.

"Od bajke do realnosti. To što smo se udale za blizance je veoma važno za nas. Čak i kada smo bile devojčice, mogu da se setim da smo maštale o ovome u vrtiću, videle smo ovu stvarnost", rekla je Brijani, koja se udala za Džeremija, a njena sestra Britani dodala je:

"Znale smo da su šanse neverovatno male. Zvezde su morale da se usklade kako bi se naši snovi ostvarili - da se ja udam za čoveka svojih snova i u isto vreme da gledam kako to moja sestra blizankinja radi."

Neveste su na ceremoniji nosile identične venčanice, dok su, naravno, mladoženje takođe bile u istovetnim odelima. Četvorka se upoznala prošle godine na istom festivalu, a bliznakinje su godinama posećivale ovu manifestaciju, ali su tek 2017. upoznale Džoša i Džeremija.

"Sećam se kada smo videle njih dvojicu na festivalu. Takođe se sećam prvog puta kada smo svi zajedno pričali. Kao da je vreme stalo", ispričala je Brijana.

Pred sam kraj trudnoće osećala sam se ČUDNO, ali lekar me je uveravao da je sve u redu: Kada sam se porodila, samo je promucao "ŽAO MI JE"
"Da nisu pronašli bliznakinje koje se dobro slažu s njima, nikada se ne bi venčali. Mislim da su imali puno izazova, s obzirom na to da je previše onih ne-blizanaca. Teško je kada izlazite sa nekim, a oni ne razumeju blizanačku vezu", objasnila je Britani.

Takođe, ova četvorka rešila je da ubuduće žive svi zajedno u istoj kući i da zajedno podižu decu.

Izvor: zena.blic.rs