Bliznakinje su dugo čekale ovaj dan, a kada vidite za koga su se udale biće vam jasno zašto o njima priča ceo svet!

A tek kad vidite kako su zaprošene... Mislićete da nešto nije u redu sa slikom...

.

Identični bliznaci Džoš i Džeremi Salijers zaprosili su blizankinje Britani i Brijani Din u februaru, a parovi su se pre nekoliko dana obavezali i na večnu ljubav na zajedničkoj ceremoniji na Festivalu blizanaca u Ohaju.

"Od bajke do realnosti. To što smo se udale za blizance je veoma važno za nas. Čak i kada smo bile devojčice, mogu da se setim da smo maštale o ovome u vrtiću, videle smo ovu stvarnost", rekla je Brijani, koja se udala za Džeremija, a njena sestra Britani dodala je:

"Znale smo da su šanse neverovatno male. Zvezde su morale da se usklade kako bi se naši snovi ostvarili - da se ja udam za čoveka svojih snova i u isto vreme da gledam kako to moja sestra blizankinja radi."

.

Neveste su na ceremoniji nosile identične venčanice, dok su, naravno, mladoženje takođe bile u istovetnim odelima. Četvorka se upoznala prošle godine na istom festivalu, a bliznakinje su godinama posećivale ovu manifestaciju, ali su tek 2017. upoznale Džoša i Džeremija.

"Sećam se kada smo videle njih dvojicu na festivalu. Takođe se sećam prvog puta kada smo svi zajedno pričali. Kao da je vreme stalo", ispričala je Brijana.

.

Pred sam kraj trudnoće osećala sam se ČUDNO, ali lekar me je uveravao da je sve u redu: Kada sam se porodila, samo je promucao "ŽAO MI JE"
"Da nisu pronašli bliznakinje koje se dobro slažu s njima, nikada se ne bi venčali. Mislim da su imali puno izazova, s obzirom na to da je previše onih ne-blizanaca. Teško je kada izlazite sa nekim, a oni ne razumeju blizanačku vezu", objasnila je Britani.

Takođe, ova četvorka rešila je da ubuduće žive svi zajedno u istoj kući i da zajedno podižu decu.

Izvor: zena.blic.rs