Životne priče

Srpska Bridžit Džons ima poruku za sve dame koje se muče (ili ne muče) sa viškom kilograma: "Nije neko samo kilaža..."

Statistika kaže da se mnogo žena krupnije građe stidi svog tela, jer misle da su manje vredne od mršavijih, što se u velikoj meri odražava i na njihov socijalni život. Na sreću, postoje ljudi poput Katarine Ivakić, koja ne samo da je osmislila brend haljina za dame sa oblinama, već svojom životnom filozofijom može i treba da bude inspiracija svima!
03.07.2018. - 15:00h
foto: prva tv
foto: prva tv

Iako i sama ima višak kilograma, Katarina ga ne doživljava kao problem, već kao izazov. I, ne, to nije njen izgovor! Ova mlada, uspešna žena, hrabro je pokazala celom svetu da i dame sa oblinama mogu da izgledaju izuzetno privlačno, spektakularno i seksi!

Njene haljine nisu samo odevni predmeti, one su simbol za sve devojke koje se bore sa kilogramima i kompleksima, i koje su sada konačno vidljive!

Katina priča nije nikakva promocija gojaznosti, već poruka da se svako oseća dobro u svom telu - sada i u ovom trenutku, a da radi na sebi u budućnosti!

Srpska Bridžit Džons, objašnjava kako je od katastrofe i kataklizme došla do katalize, i zašto je važno da ljubav prema sebi bude trajna, jer "nije neko samo kilaža i to što se vidi spolja".

Pogledajte zbog čega bi ova mlada žena svima trebalo da posluži kao inspiracija, bez obzira da li ste mršavi, obli, crni, beli, ili na tufne! 

Volite sebe!