Srpska Bridžit Džons ima poruku za sve dame koje se muče (ili ne muče) sa viškom kilograma: "Nije neko samo kilaža..."

Statistika kaže da se mnogo žena krupnije građe stidi svog tela, jer misle da su manje vredne od mršavijih, što se u velikoj meri odražava i na njihov socijalni život. Na sreću, postoje ljudi poput Katarine Ivakić, koja ne samo da je osmislila brend haljina za dame sa oblinama, već svojom životnom filozofijom može i treba da bude inspiracija svima!

.

Iako i sama ima višak kilograma, Katarina ga ne doživljava kao problem, već kao izazov. I, ne, to nije njen izgovor! Ova mlada, uspešna žena, hrabro je pokazala celom svetu da i dame sa oblinama mogu da izgledaju izuzetno privlačno, spektakularno i seksi!

Njene haljine nisu samo odevni predmeti, one su simbol za sve devojke koje se bore sa kilogramima i kompleksima, i koje su sada konačno vidljive!

Katina priča nije nikakva promocija gojaznosti, već poruka da se svako oseća dobro u svom telu - sada i u ovom trenutku, a da radi na sebi u budućnosti!

Srpska Bridžit Džons, objašnjava kako je od katastrofe i kataklizme došla do katalize, i zašto je važno da ljubav prema sebi bude trajna, jer "nije neko samo kilaža i to što se vidi spolja".

Pogledajte zbog čega bi ova mlada žena svima trebalo da posluži kao inspiracija, bez obzira da li ste mršavi, obli, crni, beli, ili na tufne! 

.

Volite sebe!