Majku (29) troje dece usmrtio je pijani vozač, a prvobitna kazna mu je prepolovljena... "Nedostaje mi mama na našim rođendanima ili u školi, kada na muzičkom čujem neku pesmu..."

Dragana Milanović preminula je 16. januara 2015. u 29. godini života. Kao majka troje dece, sa suprugom Aleksandrom, srećno je živela u Majuru blizu Jagodine, sve dok se jednog popodneva sa ćerkom Milicom nije uputila ka prodavnici. Po izlasku iz dvorišta, Dragana nije ni slutila da će za dva minuta sve nestati. Perica Jović je, sedeći za volanom, sa 2,42 promila alkohola u krvi porodicu Milanović zavio u crno i troje dece ostavio bez majke.

.

Perica je prvo u Višem sudu u Jagodini osuđen na šest godina zatvora. Pošto je uložio žalbu, Apelacioni sud u Kragujevcu vratio je slučaj na ponovno suđenje. Ponovo su ga osudili na šest godina, pa se Perica Jović ponovo žalio. Treći put, Apelacioni sud izriče presudu Perici na tri godine zatvora, a porodica Milanović sada traži pravdu i pita se koliko košta jedan život u Srbiji?