Ćerka legendarnog glumca upalila kameru i ispričala svoju tužnu sudbinu: "Živim ispod mosta, jer su mi roditelji homofobi"

Da li je ovo još jedna očeva lekcija?

.

Ćerka glumca Džekija Čena, devetnaestogodišnja Eta Ng Čok Lam i njena devojka, kanadska influenserka Endi Otom žive kao beskućnice zbog homofobnih roditelja koji im ne dopuštaju da budu zajedno. One su snimile video i postavile ga na Jutjub, a njihova priča je vrlo brzo postala viralna. Sada o ovom slučaju bruje svi svetski mediji.

"Zdravo, ja sam ćerka Džekija Čena, a ovo je moja devojka Endi. Beskućnice smo već mesec dana zbog homofobnih roditelja. Uglavnom smo spavale ispod mosta, jer niko ne želi da nam pomogne", rekla je Eta na snimku.  Devojke kažu da su završile na ulici i da niko ne želi da im pomogne. Jedina su im opcija, kažu, državna skloništa u Hong Kongu koja izbegavaju od straha da će ih razdvojiti. 

"Ne razumem šta se događa. Tražile smo pomoć, ali nikoga nije briga. Zato snimamo ovaj video, jer ne znamo šta da radimo. Volimo se, ali pokušavaju da nas razdvoje", saglasne su. 

Njih dve su priznale i da im je jedno vreme pomagala Endina drugarica, ali da je i to prestalo.

Džeki Čen je Etu dobio tokom kratke afere sa njenom majkom Ilejn Ng Ji-Lei, piše superzena.b92.net.

Majka sada, kako prenosi portal "Metro" poručuje ćerki da se uozbilji i nađe posao. 

"Ne pomažem joj jer mislim da će upravo to što nema para da je natera da radi", rekla je zabrinuta majka. 

Njihovu je vezu nazvao "strašnom greškom", a sa ćerkom nije godinama ni u kakvom kontaktu. 

Očigledno je ne pomaže ni finansijski, iako je njegovo bogatstvo procenjeno na više od 390 miliona dolara.