Pomozimo Radovanu Radojičiću

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Radovana Radojičića (1989).

.

Radovana život nije mazio. U trećoj godini je ostao bez majke, a sa šesnaest i bez oca. Sa devetnaest godina je na kupanju prilikom skoka u vodu, doživeo prelom vratnog dela kičme, posle čega je ostao vezan za električna invalidska kolica.

Urađene su mu dve operacije u Nišu na Neurohirurgiji, na vratnom delu kičme i jedna operacija dekubitusa na sakralnom delu kičme, na Banjici.

Radovan već više od osam godina rehabilitacijama pokušava da povrati funkcije svog tela, ali da bi to bilo skoro kao pre nesreće, potrebna mu je operacija matičnim ćelijama na Tajlandu.

Pomozimo Radovanu! Upišimo 477 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Radovan ponovo prohoda! Budimo humani!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

Više informacija OVDE