Životne priče

JEZIVA PRIČA roditelja koji su pronašli ćerku posle 24 godine od NESTANKA...

Vang Mingcing i Liu Dengjing su bračni par iz Kine čije je dete nestalo tri godine posle rođenja. Bilo je to 1994. godine, kada su poslednji put videli svoju ćerkicu i od toga dana nadaju se da će je opet ugledati.
09.04.2018. - 09:00h

Bračni par se bavio prodajom voća na tezgi pored puta u jugozapadnom kineskom gradu Čengdu, a jednog dana, Vang je ostao bez sitnog novca, pa je na kratko otišao do susedne tezge kako bi mogao da vrati kusur kupcu, prenosi BBC.

Kada se posle nekoliko minuta vratio, nije mogao da pronađe svoju ćerku.

Vang i njegova žena, koji imaju još jednu ćerku i sina, godinama su tragali za Čifeng u Čengduu i okolnim oblastima i nikada nisu napustili taj grad u nadi da će njihova ćerka pronaći put do kuće.

Kineska policija je tokom godina identifikovala više žena za koje je mislila da bi mogle da budu Čifeng, ali je DNK testovima utvrđeno da to nije ona.

Do napretka je došlo prošle godine, kada je policijski crtač čuo za taj slučaj i odlučio da pomogne porodici time što će nacrtati kako bi Čifeng mogla da izgleda kao odrasla osoba.

Crtež je kružio Internetom, dok ga hiljade kilometara udaljena Kang Jing početkom ove godine nije videla i ostala u šoku time koliko je devojka sa crteža podseća na nju.

Odlučila je da se javi Vangu, a potom da uradi i DNK test. Rezultat je bio pozitivan, a Vang i Liu su konačno pronašli svoju izgubljenu ćerku, piše cdm.me.