Bila je striptizeta, sad je seks veštica: Baca čini na klijente kojima produžuje orgazme!

Šanej baca čini koje mogu da "prodube osećaj seksualnog zadovoljstva", odnosno da pojačaju orgazme. Tvrdi da ima najviše muških klijenata u uzrastu od 20 do 70 godina.

.

Rođena je na Novom Zelandu, a sa 18 godina počela je da radi kao striptizeta.

Ono što je Šanej Mari (31) videla i doživela po tim klubovima nagnalo ju je da pređe u spiritualne sfere - postala je seks veštica.

.

"Seksualne čarolije uključuju stare paganske načine postojanja kojima se oslobađaju veći tokovi užitka", objašnjava Šanej.

.

Moderna, mlada samoprozvana veštica svojim ritualima, savetovanjima i predavanjima pomaže parovima i solo ljudima širom Australije. Kako joj posao veoma dobro ide, planira da ga proširi i na Evropu. Za one koji ne žive na tom udaljenom kontinentu, ova veštica daje savete Skajpom.

.

"Kada sam bila striptizeta primetila sam da mi većina muškaraca dolazi u potrazi za dubljom vezom, a nisu imali gde da traže. Počela sam da proučavam davna vremena. Nekada su postojali hramovi u kojima bi muškarci od erotskih plesačica tražili savet i lečenje. U međuvremenu se to izvrnulo", objašnjava mlada veštica.

Počela je da proučava svet svete seksualnosti, učila je od starijih znalaca. Počela je sa praktičnim radom, prvih nekoliko godina isključivo s muškarcima, da bi zatim praksu proširila i na rad s parovima, ženama i grupama.

.

Uči ih kako da se mole na ljubavnim oltarima, kako da se kreću u erotskom plesu i uči ih kako da koriste kristale i seksualne igračke u postizanju seksualnog klimaksa.

.

"Seks veštica je pokret koji spaja mudrost prirodne magije, misterije i erotke. Nudimo radionice i individualne seanse onima koji traže vezu s transformacijskom moći i njihovom vlastitom intuitivnom mudrošću", piše na službenoj FB stranici.exwitch.com.au

.

Ali, osim savetovanja, Šanej baca čini koje mogu da "prodube osećaj seksualnog zadovoljstva", odnosno da pojačaju orgazme. Tvrdi da ima najviše muških klijenata u uzrastu od 20 do 70 godina.

.

"Na stotine ih je, ali ta brojka i dalje raste. Postoje mnoge krive informacije o vračanju i paganizmu, ali ljudi su znatiželjni. Spiritualnost lagano zamenjuje religiju", kazala je.

.

Sebe klasifikuje kao panseksualnu i eko-seksualnu. Prvo znači da se ne ograničava rosom, a drugo da ju prirodne pojave mogu seksualno stimulisati.

"U heteroseksualnoj vezi sam, ali sam otvorena za istraživanje života tako da se mogu nazvati panseksualkom", objasnila je.

.

Eko-seksualce mogu da uzbude prirodni elementi.

.

"To može da znači da doživite zadovoljstvo nakon što vam vetar duva u kožu. Elementi su jako bitni vešticama i šamanima", tvrdi Šanej.

.

Izvor: 100posto.hr