OD SEKS SIMBOLA DO GOJAZNOG STARCA: Tužna tajna o životu Marlona Branda

U vili legendarnog Marlon Branda pronađena je kaseta sa 300 sati razgovora sa pokojnim glumcem. Brando je govorio o svom tužnom životu i mnogobrojnoj deci.

.

- Moj je život bio glamurozan, ali neispunjen. Tražio sam sebe i ljubav, a ništa nisam pronašao - zapisano je tonski, prepoznatljivim hrapavim glasom holivudskog zavodnika bez premca. Tokom života rane iz detinjstva i mladosti su ga stigle.

Marlon Brando preminuo je 2004. godine. Bio je izuzetno gojazan, deformisan i imao je dijabetes. Nekad ikona seksepila Marlon Brando je pred smrt imao više od 130 kilograma.

- Prejedao se, pa onda gladovao još od šezdesetih godina. Time je pokušao da zakrpi rane koje su mu uzrokovali roditelji, majka alkoholičarka i otac koji ga je do svoje smrti javno omalovažavao i kritikovao čak i pred novinarima - rekao je Stiven Rilej, Brandonov kolega. Brando je bio poznat da vrhunski "čita" ljude i "skida" njihova lica za svoje uloge, ali za njega su prijateljstvo i ljubav bili laž.

U dugo skrivanim intervjuima Brando se osvrnuo i na to koliko je bio loš otac svojoj deci, kojih je bilo šesnaestoro.

Poslednje godine života zbližio se sa Majklom Džeksonom. Bio je depresivan i jedino ga je odlazak na Neverland smirivao.

Pokojni sin Kristijan 1990. u očevoj kući ubio je tadašnjeg dečka svoje polusestre Čejne Brando.

On je završio u zatvoru, a nesrećna devojka se pet godina kasnije obesila u majčinoj kući na Tahitiju. Otac joj nije ni bio na sahrani, a svoje potomke glumac je zvao "propustima".

Izvor: Bulevar.B92