MA, BRAVO!!! Željko će ceo dan trčati za pomoć malom Vladi!!!

Reprezentativac u ultramaratonu Željko Zeljković trčaće 80 kilometara od Pančeva do Smederevske Palanke da bi prikupio novac za lečenje dečaka Vladimira Đorđevića. Dečak iz Pančeva boluje od ciste na mozgu, a za dalje lečenje su mu neophodna dodatna sredstva. Svi ljudi dobre volje moći će da kupe kilometre i na taj način doniraju novac. "Hoću da dam svoje srce, telo i noge za malog Vladu", kaže Željko.

.

Željko će započeti "ultramaraton" 15. februara i trčaće jedan dan. Njemu će se tokom trke pridružiti prijatelji, trkači, a na kraju će biti organizovan doček za ultramaratonca gde će ga čekati i mali Vlada.
Svi koji žele da podrže incijativu reprezentativca moći će da unapred otkupe kilometre koje će preći, a to će jednostavno moći da urade tako što će izvršiti uplatu od 1 000 dinara pa naviše, na žiro račun za pomoć Vladi.
Uplate se mogu izvršiti na račun Siniše Đorđevića broj 340-32110017-94 „Erste banke”, sa naznakom „(redni broj) kilometar”.
Adresa: Kej Radoja Dakića 3/15, 26000 Pančevo.
Za uplate iz inostranstva aktivan je devizni račun broj: iban: RS35340764316401299932 kod je GIBARS22. Kontakt: djordjevicsinisa86@gmail.com.
Za operaciju u Turskoj Đorđevićima je potrebno 27 000 evra. Pošto je u petočlanoj porodici samo otac zaposlen, dosad su organizovane mnogobrojne humanitarne akcije prikupljanja novca za Vladino lečenje, ali je novac iskorišćen za prethodne operacije i kontrole u Turskoj i Rusiji.
Borba za Vladino ozdravljenje traje duže od tri godine.
Kada je imao šest godina, dijagnostikovana mu je epilepsija, nakon čega su utvrđeni problemi i urađene operacije tumora na jednom bubregu i na srcu, a za zahvat na mozgu, koji je koštao 40 000 evra i koji je trebalo uraditi u Rusiji, još nema dovoljno novca.
Od septembra prošle godine ukinuta im je i tuđa nega i pomoć, što je njihovu situaciju dodatno otežalo.

Porodici Đorđević je samo za lekove malog Vlade, potrebno 500 evra mesečno.