SIMPTOMI koji ukazuju da vam je telo puno OTROVA!

Zbog nepravilne ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti, toksini ostaju zarobljeni u telu i usporavaju njegove prirodne funkcije. Evo nekoliko znakova da se to događa baš vama.

Fiziološke potrebe

Čest odlazak u kupatilo je jednostavan pokazatelj da je vaše telo puno otrova. Ipak, ovo je jedan od najboljih načina na koji otrovi izlaze iz tela, inače će se vratiti u krvotok i izazvati probleme. Zato, pijte što više tečnosti i probiotike kako biste poboljšali probavu i urinarne funkcije.

Neugodan zadah

Uzrok su bakterije u vašim ustima ili nemogućnost vašeg želuca i jetre da "obradi" sve toksine. Kako bi se rešili ovog problema, dnevno čistite jezik od sakupljenih slojeva.

Smetaju vam određeni mirisi

Ako vam smeta nečiji parfem, dim i druge arome, verovatno imate problema s jetrom koja nije u stanju da se reši toksina i zato su vaša čula na oprezu i svaki miris može izazvati glavobolju.

Prekomerna težina

Problemi s hormonima, loša ishrana i previše toksina u krvi dovode do gomilanja masnih naslaga i prekomerne težine. Naglo gojenje vam govori da je vreme da očistite svoj organizam.

Izvor: express.hr