Poliklinika Diva je postavila standard u uklanjanju mladeža – to nije samo estetsko pitanje već pitanje zdravlja!

U doba kada su mladeži često posmatrani kao samo još jedna tačka na listi estetskih problema, Poliklinika Diva dr Bogdanović koristi najnoviju tehnologiju i stručnost da podigne svest o značaju ove teme.

PR
Foto: Andreja Damnjanović
Foto: Andreja Damnjanović
.

Uklanjanje mladeža definitivno nije samo estetska intervencija, već i preventivna mera u očuvanju vašeg zdravlja.

Savremena tehnologija za maksimalnu preciznost pri uklanjanju mladeža

.

Poliklinika Diva dr Bogdanović za uklanjanje mladeža koristi radiotalasnu metodu kao dominantnu, pored klasične hirurške ekscizije, osiguravajući tako ne samo estetski zadovoljavajuće (jer je ožiljak nakon procedure skoro neprimetan), već i medicinski sigurne rezultate.

Foto: Maja Miličević
Foto: Maja Miličević
.

Stručni tim za Vašu sigurnost

.

Iza svakog uspešnog zahvata u poliklinici Diva dr Bogdanović stoji tim iskusnih estetskih hirurga i dermatologa koji kliničkim, a po potrebi i dermoskopskim pregledom mladeža procenjuju svaki mladež individualno. Vaša sigurnost i zdravlje su naš najveći prioritet!

Edukacija o mladežima kroz video klipove

.

Poliklinika Diva je pokrenula seriju edukativnih video klipova na svojim društvenim mrežama. Edukacija u vezi sa mladežima je ključna za prevenciju i rano prepoznavanje potencijalno ozbiljnijih problema kao i preporuke koje tehnike su adekvatne sa aspekta zdravstvene bezbednosti. Ovi video materijali nude dodatne informacije o tome kada je vreme da se poseti specijalista plastične hirurgije ili dermatologije.

Foto: Andreja Damnjanović
Foto: Andreja Damnjanović
.

Za zdraviju budućnost

.

Poliklinika Diva dr Bogdanović vam ne nudi samo uklanjanje mladeža; ona vam nudi mir uma. Sa stručnim timom i savremenom dijagnostičkom i dermatohirurškom tehnologijom, vaša koža je u sigurnim rukama.

Bez obzira na to da li je intervencija rađena radio-talasima ili klasičnom hirurškom tehnikom, u poliklinici Diva dr Bogdanović se mladež, nakon uklanjanja, UVEK i obavezno šalje na PH analizu jer se prisustvo tumorskih ćelija sa sigurnošću može potvrditi ili isključiti jedino pod mikroskopom.

Ne čekajte da estetski problem postane zdravstveni izazov. Posetite Polikliniku Diva dr Bogdanović i informišite se o tome koji mladeži su rizični i da li ih treba blagovremeno ukloniti.

Besplatni klinički pregledi mladeža u poliklinici Diva

.

Besplatni klinički pregledi su nešto čime doprinosimo očuvanju vašeg zdravlja, jer se blagovremenim odstranjivanjem izmenjenih mladeža sprečava njihova alteracija u tumor. Uz posebnu napomenu da je pravovremena dijagnostika od neprocenjive važnosti jer je sve maligne tumore kože moguće izlečiti u početnoj fazi jednostavnom hirurškom ekscizijom u lokalnoj anesteziji.

Posetite Polikliniku Diva i zakažite pregled, besplatne konsultacije ili proceduru na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.

Poliklinika Diva na 3 adrese:

Kosovska 34,

Njegoševa 19a, Slavija i

Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.