Njena popularnost na Instagramu je užasno bolna! Ispovest devojke - kako je obolela od ove društvene mreže i kroz šta je sve prošla

Apeluje svim mladim devojkama koje se na sličan način "igraju" sa zdravljem!

.

Pratite nas i na Viberu!

Aleksis Ren je veoma poznata na Instagramu, a to dokazuju i njenih devet miliona pratilaca. Ali, njena popularnost nije pozitivna i bajna, kao što mislite.

Ona je nedavno otvoreno priznala da je zbog zavisnosti od ove društvene mreže dobila poremetila svoju ishranu, a susrela se i sa drugim veoma ozbiljnim psihičkim i fizičkim problemima.

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

.

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on

.

"Bila sam u nekom toksičnom stanju uma i drago mi je da sam se izvukla iz tog problema", priznala je Aleksis i dodala da je stalno odbijala hranu i preterano vežbala, samo da bi se kaznila za svaki pojedeni zalogaj.

Pošto je potražila pomoć stručnjaka, već skoro godinu dana živi srećno, punim plućima. Malim koracima je išla ka redovnoj i zdravoj ishrani, a konstantno padanje u nesvest su je podsećali da je svoj organizam dovela do granice propasti. Sada je odlučila da progovori i upozori mlade ljude, a najviše devojke koje se igraju sa svojim zdravljem.

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on