Zdravlje

Kada su videli slike svog venčanja smršali su 154 kilograma!

Noel i Leisa Hoej su uspeli četiri puta da slome krevet, pa su spavali na podu. U bioskopu i avionu nisu mogli da sede jedno pored drugog, a onda su rešili da okrenu drugi list…
23.01.2016. - 11:22h

Rešili su da smršaju, a u toj odluci su i te kako uspeli i za sobom su ostavili čak 154 kilograma. Noel je izgubio 100 kilograma, a ona 54!

“Kada sam videla fotografije s venčanja, bilo me sramota i bila sam jako razočarana”, kaže Leisa. Par se upoznao 2003. godine. Oduvek su bili zavisnici o brzoj hrani. Imaju i decu staru 11 i osam godina kao i blizance stare dve godine. Leisa je trebalo da ide na operaciju podvezivanja želuca, ali je to odgođeno jer je saznala da je trudna s blizancima.

“Biranje venčanice nije bilo nimalo lijepo i ugodno. Zbog svoje težine mogla sam ju nabaviti samo u jednoj trgovini koja ju je napravila baš za mene. Nisam htela da mi se vidi koža. Imala sam i dugačak veo da mi se što manje vide ruke”, kaže ona. Nisu otišli na medeni mesec jer su se plašili da će svako morati da kupi dva sedišta u avionu, pa ih je bilo sramota. Pridružili su se grupi “Slimming World” i krenuli na dijetu. Sada su zadovoljni.

“Izgledamo lepše, slobodniji smo”, kažu supružnici.

I don't usually do these myself but I had to share this one The picture that spurned a life changing ...

Posted by Leisa Hoey on Friday, January 8, 2016

Izvor: superžena.b92.net