Rasprava na Redditu na temu "Trenutak kada sam se osećao najdeblje" donela zanimljive odgovore!

A koji je vaš?

.

Svi imamo epizodu u kojoj pojedemo sve što je pred nama ili sakrijemo poslednju polovinu torte od svoje bolje polovine - pa nakon toga osećamo grižu savest. Ovi korisnici Reddita znaju kako nam je u tim situacijama.

Jednom kad pređete preko činjenice da je Reddit prepunjen informacijama koje mogu da zbune novog korisnika na prvu loptu, dolazite do odlične stranice na kojoj korisnici stavljaju sadržaj o gotovo svakoj temi poznatoj čovečanstvu, piše Idesh.hr.

Radi se o veoma duhovitoj zajednici. Ispovesti i saveti su redovno u vrhu najzanimljivijeg sadržaja. Korisnici se “kriju” iza korisničkih imena pa postoji određena doza anonimnosti. Verovatno im zato nije problem da priznaju sramne stvari koje su počinili tokom svojih života.

Naziv rasprave je "fattest thing you’ve done" što bi u bukvalno prevodu značilo "najdeblja stvar koju ste uradili"

Na narednim stranama pročitajte urnebesne odgovore, a onda sa nama podelite i vaš!

"Na karnevalu pre godinu dana sam pojeo pohovani maslac. Ne lažem, bio je to komad maslaca stavljen u testo pa pržen u ulju sa cimetom i šećerom!"

"Godišnjica braka. Žena i ja šetamo nizbrdo do restorana. Jedemo meso, meso, meso, meso, meso. Tu je i neka salata i nju kao pojedemo. Super srećni, izađemo iz restorana. Pogledamo brdašce. Vidimo svoj stan. Pogledam nju. Ona pogleda mene. Pozovemo taksi."

"Pojeo sam šunku. CELU ŠUNKU"

"Jednom sam ogladnela u toku noći ogladnela i sve što sam imala u frižideru bila je tegla majoneze i konzerva kukuruza. Pomešala sam sve i pojela s velikom kašikom"

"Naručio sam 20 McNuggeta, ali sam onda shvatio da ih ima samo 19. Već sam bio užasno raspoložen pa sam odlučio da se žalim. Dobio sam novih 20 komada, što je značilo da imam 39 nuggeta. Sve sam pojeo odjednom!"

"Pojela sam pola torte, a smela sam da pojedem samo jedan komad. Osećala sam se grozno inisam htela da iko sazna. Tada sam ispekla celu novu torutu i pojela samo jedan dozvoljen komad"

Izvor: Idesh.rs