Tajni recept lepote i zdravlja Kim Kardašijan

Ljubitelji rijalitija „Keeping Up With The Kardashians“ znaju da slavne sestre pred kamerama često uživaju u velikim salatama, koje su delimično zaslužne za njihovu top formu i zdravlje. Kim Kardašijan je najzad otkrila šta se nalazi u njenim izvorima zdravlja i lepote.

.

Kim je na svom Tviteru priznala da život ne može da zamisli bez velike šefove salate i kineske pileće salate, koje naručuje iz prodavnice Health Nut u Wudland Hilsu u Kaliforniji.

"Omiljene salate sestara Kardašijan bogate su vlaknima koji podstiču varenje, vitaminima i mineralima, kao i visokim procentom proteina koji brzo zasićuje i čini kožu lepom i elastičnom."

Šefovska salata sastoji se uglavnom od mešavine zelene salate kristal i ajzberg, u koju su dodati komadići mocarelle, paradajza, kriške avokada, nepržene semenke suncokreta i nešto klica.

Kineska pileća salata ima istu zelenu bazu, ali u nju su dodati komadići kuvane piletine, kineski hrskavi rezanci, ukiseljeni komadići đumbira i šargarepe.

U originalu su obe salate začinjene domaćim dresingom iz Health Nuta, ali vi možete da ih začinite i s minimalno masnoće i začina – najbolje s tek par kapi maslinovog ulja.

U ovim salatama sestre uživaju nekoliko puta nedeljno. Reč je o zdravim obroku s visokim procentom proteina i vlakana i manjom količinom ugljenih hidrata. Na kraju, sestre popiju ukusni Mango Gritini, odnosno zeleni čaj s dodatkom soka od manga i meda.

U videu pogledajte kako pripremiti ove salate i čaj u svojoj kući uz nekoliko ukusnih iznenađenja.

.

Izvor: Zadovoljna.hr