Slavna pevačica o borbi sa KORONOM: Bilo je stvarno jako loše, toliko da sam promenila testament; Sin je imao najteže simptome

Imala sam jake napade astme koji su nekoliko puta doveli do toga da moram u bolnicu, probudila bih se usred noći i nisam mogla da udahnem vazduh, otkrila je pevačica

Pink uhvaćena na ulicama Beverli Hilsa, foto: Profimedia
Pink uhvaćena na ulicama Beverli Hilsa, foto: Profimedia
.

Pevačica Pink je nedavno otkrila detalje o svojoj borbi sa korona virusom.

Kada je prošle godine dobila rezultate na kojima je pisalo da je pozitivna na COVID-19, nije bila sigurna hoće li preživeti bolest jer su simptomi koje je doživela bili jako ozbiljni. Toliko se uplašila da je odlučila da je vreme da promeni testament!

“Bilo je stvarno jako, jako loše, toliko da sam promenila testament“, otkrila je Pink u intervjuu na radio stanici Heart. Na sreću, suprug i ćerka Vilou su ostali zdravi, ali ona ističe kako je bilo trenutaka kada je mislila kada je sve gotovo za nju i njenog trogodišnjeg sina Džejmsona, piše Ordinacija.hr.

"Nazvala sam najbolju prijateljicu i rekla joj da samo moram da kažem Vilou koliko je volim. Bilo je zastrašujuće", dodala je.

Pink je prethodno otkrila i koliko su ozbiljni bili problemi koje je imao sin Džejmson i naglasila da su njegovi simptomi bili najozbiljniji.

"Imao je visoku temperaturu tri nedelje i proliv, naknadno je usledio zatvor. Bio je bled i letargičan, a sve tu to stvari koje mamu mogu da izbezume", objasnila je Pink.

Pink, foto: Profimedia
Pink, foto: Profimedia
.

Naknadno je u gostovanju u emisiji kod Elen Dedženeres pojasnila kako ju je virus prisilio da koristi lekove kako bi se borila s astmom:

"Imala sam jake napade astme koji su nekoliko puta doveli do toga da moram u bolnicu, probudila bih se usred noći i nisam mogla da udahnem vazduh. Pumpicu za astmu sam tako koristila prvi put nakon 30 godina. Nisam mogla bez nje da funkcionišem i to su bili trenuci kada me je bilo najviše strah".

Svoje iskustvo s COVID-19 je opisala kao put koji je bio najteže emotivno i fizičko iskustvo za nju kao majku. Kako se bojala za sopstveni život, stalno je razmišljala o tome kakav je uticaj ostavila i šta će iza nje ostati, što se posebno odnosi na njenu decu.

"Kao roditelj morate pomisliti: Šta to ostavljam svojoj deci? Šta sam ih naučila? Hoće li se snaći u ovom svetu? I šta bi trebalo reći ako je u pitanju zadnji trenutak kada ću im išta više reći?“, zaključuje Pink, ali na sreću sve se dobro završilo za nju i sina Džejmsona, koji se u potpunosti oporavio. Zbog toga ona sebe smatra izuzetno srećnom osobom.