Dr Grujičić se ponovo oglasila: "Konačno" (FOTO)

Načelnica za neuroonkologiju Klinike za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije dr Danica Grujičić vratila se na posao nakon što se oporavila od korona virusa.

Danica Grujičić, foto: Prva Tv
Danica Grujičić, foto: Prva Tv
.

Dr Grujičić se juče oglasila na Fejsbuku, na kom je prethodno objavila da je bolesna od kovida 19. Ovog puta je objavila fotografiju na kojoj ima širok osmeh i uz koju stoji:

"Konačno ponovo u belom mantilu na poslu. Hvala svima na lepim porukama i željama. Nastavljamo punom parom! Uz sve dobre i loše osobine naših ljudi, čovek ovde nikada ne može ostati sam, hvala vam na brizi! "

Konačno ponovo u belom mantilu na poslu. Hvala svima na lepoim porukama i željama. Nastavljamo punom parom! Uz sve dobre i loše osobine naših ljudi, čovek ovde nikada ne može ostati sam, hvala vam na brizi! ❤ Posted by Даница Грујичић on Monday, August 31, 2020

Ovakvim komentarom najverovatnije je odgovorila onima koji su je tokom dana bolovanja kritikovali. Ipak, sudeći po komentarima, većina joj je povodom najnovije vesti poželela sreću i uspešan povratak na posao.

Podsetimo, nakon što je objavila da je pozitivna, za medije je rekla da se najverovatnije zarazila na sahrani na kojoj je nosila masku, ali da ljudi oko nje nisu.

Izvor: b92.net