Smršala je 30 kilograma, a sada je otvorila Jutjub kanal kako bi pomogla ženama sa sličnim problemom!

Mlada amerikanka Hana bitku sa kilogramima vodi još od 12. godine.

.

S obzirom na to da tada nije znala kako funkcioniše proces mršavljenja, mislila je da je najbolje rešenje da jede manje iz dana u dan. Kilograme je gubila, ali ih je s vremena na vreme vraćala.

Tokom adolescencije se najviše trudila da smrša, što se završlio gubitkom od 30 kilograma. Na svom Jutjubu High Carb, Hana je podelila svoju priču o uspehu.

Hana je veganka i tada je primenjivala veganske dijete na bazi sirovih namirnica koje nisu imale baš previše smisla. Hana je pročitala kako mora jesti mnogo voća, jer ono daje energiju i od njega se čovek ne može udebljati.

Ako je poznato da se u 100 grama banane nalazi oko 90 kalorija, nije teško izračunati zašto je s ovim načinom ishrane dobila dodatne kilograme.

Mlada Amerikanka potom je "otkrila" ugljikohidrate. Shvatila je da nije osoba koja može gladovati i da će moći da se pridržava određenog režima ishrane samo ako je uvek sita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HighCarbHannah (@highcarbhannah) on

.

Baš zato u svoje obroke počela je da dodaje namirnice poput kuvanog krompira i pirinča, ali i mnoštvo zelenog lisnatog povrća koje je bogato prehrambenim vlaknima, te koje izvrsno zasićuju iako imaju nisku koloričnu vrednost.

Upravo je zeleno lisnato povrće njen trik za lakši gubitak kilograma.

Spanać ili kelj dodaje jutarnjem smutiju, brokoli kuvan na pari ručku ili večeri. Uz svaki obrok jede velike količine "nečeg zelenog“ – bez obzira je li u pitanju obična salata ili namirnica koju mora termički obraditi, piše zadovoljna.hr.

Hraneći se ovako zdravo, Hana je za godinu dana smršala čak 30 kilograma. Uravnoteženu prehranu pratila je i fizička aktivnost.

Počela je sa dugim šetnjama, a kako je mršavila počela je da radi zahvetnijim vežbama. Danas izvodi jogu svaki dan, a tri puta nedeljno vežba u teretani.

Pokrenula je Jutjub kanal kako bi pomogla ženama poput nje koje se bore sa viškom kilograma i i dalje nemaju dijetu koja im pomaže u toj bobri. Na kanalu deli veganske recepte, kao i savete za zdraviji život.