Muči vas zatvor, imate problema sa lenjim crevima - iskoristite prirodni laksativ SENA HELP

Sena Help, prirodni laksativ koji reguliše otežano pražnjenje creva, deluje moćno kod hroničnog zatvora i lenjih creva.

Prirodni proizvod, foto: Promo
Prirodni proizvod, foto: Promo
.

Sena Help proizvod sastoji se od suve šljive, suve smokve i lista sene. Optimalna kombinacija dijetetskih vlakana i ekstrakta lista sene ima blagotvorno dejstvo na digestivni trakt omogućavajući lako i efikasno pražnjenje creva.

Odraslim i deci starijoj od 12 godina, kod hroničnog zatvora se preporučuju 2 voćne kockice dnevno, a u blažim varijantama 1 voćna kockica.

Nakon što se pojede Sena help kockica, reakcija pražnjenja nastaje otprilike za šest do osam sati od uzimanja, pa se preporučuju da se kockice uzimaju uveče.

Senu Help kockice možete nabaviti u apotekama i prodavnicama Zdrave hrane. Čuvajte je na suvom i hladnom mestu, van domašaja dece.

Osim Sena help, među ukusnim Tintor proizvodima su vafeli sa Malteksom, prirodnim proizvodom dobijenim ekstrakcijom celog zrna ječma.

Vafel, foto: Promo
Vafel, foto: Promo
.

Ukusno punjen malteks u više ukusa (malina,kokos, čoko šljiva, rogač, snikers), preporučuje se kod težeg fizičkog rada i sportistima.

Malteks je ekstrakt ječmenog slada, koji predstavlja gustu, sirupastu masu, konzistencije meda, smeđe boje, izrazitog mirisa i slatkog ukusa. Sadrži sve u vodi rastvorljive sastojke, ugušćene pod vakumom, uz maksimalno očuvanje prirodnih svojstava tokom celog proizvodnog postupka.

Malteks je proizvod sa izvanrednim sastavom šećera, brzoresorbujućih i viših šećera i sa većim sadržajem mineralnih materija od meda.

Malteks sadrži: redukujuće šećere 30-35%, više šećere od 25-30%, odnosno sadrži maltozu, fruktozu, i više šećere, zatim mineralne komponente (natrijum,kalijum, fosfor, kalcijum, magnezijum, gvođže), a od vitamina (provitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B4, vitamin B5, vitamin B6 i vitamin E).

Ako ste zainteinteresovani da isprobate dejstvo naših proizvoda, pišite nam na mail poklon@prva.rs. Navedite ime i prezime i proizvod za koji ste zainteresovani.

Delimo 15 kesica Sena help i 10 komada vafla od po 200 g različitog ukusa.