Zdravlje

Dženifer Aniston otkrila dijetu koja je zaslužna za njenu vitku liniju!

Dženifer Aniston ima više godina nego što biste pretpostavili na osnovu njenog izgleda. Za to je velikim delom zaslužan i režim ishrane kojeg se pridržava.

07.07.2019. - 14:00h
Dženifer Aniston
Dženifer Anistonfoto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images, Entertainment

Doručak: "Kada se probudim ujutru, popijem toplu vodu sa limunom,a onda popijem šejk ili pojedem avokado sa jajima, što je moj omiljeni doručak", izjavila je Dženifer u jednom od svojih intervjua. 

Glumica smuti pravi od proteina, banana, borovnica, zaleđenih trešanja, stevije, trešanja, ponekad dodaje i miks povrća i malo kakaa. Ponekad za doručak jede ovsene pahuljice sa bananom ili u to doda umućeno belance, kako bi doručku dodala malo proteina. 

Dženifer Anison
Dženifer Anisonfoto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images, Entertainment

Ručak: Omiljeni ručak ove glumice podrazumeva povrće ili salatu sa proteinom. Uz to jede i piletinu, a za užinu kombinuje zdrave ugljene hidrate i proteina – recimo, jabuku sa puterom od kikirikija ili orašasto voće. Takođe, uvek u frižideru drži povrće i tvrdo kuvana jaja, kako bi uvek imala nešto zdravo da pojede, čak i kad "iznenada" ogladni.

Dženifer kaže da se trudi da joj ishrana bude jednostavna, da se ne opterećuje previše pravilima i da dozvoljava sebi da uživa u hrani: "Ne dozvoljavam da se moje navike u ishrani otrgnu kontroli do te mere da mi treba reset. Jedem dosta povrća i voća, trudim se da unosim što manje šećera, pijem dosta vode i dovoljno spavam. Ali, dozvoljavam sebi da uživam i ne ograničavam se preterano pravilima".

Večera: Za večeru glumica obično jede kombinaciju povrća i proteina, ali se ponekad "časti" picom i čašom vina, ali i lazanjama sa tikvicama sa raznim vrstama sira.

Izvor: mondo.rs