Dženifer Aniston otkrila dijetu koja je zaslužna za njenu vitku liniju!

Dženifer Aniston ima više godina nego što biste pretpostavili na osnovu njenog izgleda. Za to je velikim delom zaslužan i režim ishrane kojeg se pridržava.

Dženifer Aniston, foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images, Entertainment
Dženifer Aniston, foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images, Entertainment
.

Doručak: "Kada se probudim ujutru, popijem toplu vodu sa limunom,a onda popijem šejk ili pojedem avokado sa jajima, što je moj omiljeni doručak", izjavila je Dženifer u jednom od svojih intervjua.

Glumica smuti pravi od proteina, banana, borovnica, zaleđenih trešanja, stevije, trešanja, ponekad dodaje i miks povrća i malo kakaa. Ponekad za doručak jede ovsene pahuljice sa bananom ili u to doda umućeno belance, kako bi doručku dodala malo proteina.

Dženifer Anison, foto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images, Entertainment
Dženifer Anison, foto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images, Entertainment
.

Ručak: Omiljeni ručak ove glumice podrazumeva povrće ili salatu sa proteinom. Uz to jede i piletinu, a za užinu kombinuje zdrave ugljene hidrate i proteina – recimo, jabuku sa puterom od kikirikija ili orašasto voće. Takođe, uvek u frižideru drži povrće i tvrdo kuvana jaja, kako bi uvek imala nešto zdravo da pojede, čak i kad "iznenada" ogladni.

Dženifer kaže da se trudi da joj ishrana bude jednostavna, da se ne opterećuje previše pravilima i da dozvoljava sebi da uživa u hrani: "Ne dozvoljavam da se moje navike u ishrani otrgnu kontroli do te mere da mi treba reset. Jedem dosta povrća i voća, trudim se da unosim što manje šećera, pijem dosta vode i dovoljno spavam. Ali, dozvoljavam sebi da uživam i ne ograničavam se preterano pravilima".

Večera: Za večeru glumica obično jede kombinaciju povrća i proteina, ali se ponekad "časti" picom i čašom vina, ali i lazanjama sa tikvicama sa raznim vrstama sira.

Izvor: mondo.rs