Tajne mršavljenja poznatih mama - 3. deo

Čini se da se svetske zvezde veoma brzo vraćaju na ekrane posle porođaja i to sa savršenom linijom. Predstavljamo vam tajne za savršenu liniju deset poznatih mama...

.

Dženifer Garner

Čini se da je glumica Dženifer Garner sada mršavija nego što je bila pre druge trudnoće sa ćerkicom Serafinom. Ona je posle porođaja mršavila lagano, trebalo joj je više od tri meseca da izgubi višak kilograma. Njena tajna je u ishrani koja je podrazumevala uzimanje više proteina, ali i angažovanje trenera sa kojim je radila.

"Trebalo mi je mnogo, mnogo vremena. Jednostavno nisam bila dovoljno motivisana. Želela sam da se igram sa ćerkom. Ali onda sam stisla zube i počela sa vežbanjem i dijetom. Odrekla sam se kroasana i mafina, a počela da uzimam salatu i proteine svakog dana", otkriva Dženifer. 

Gvinet Paltrou

Glumica Gvinet Paltrou poznata je po veoma striktnoj makrobiotičkoj dijeti, međutim onda kada je ostala u drugom stanju jela je sendviče sa topljenim sirom i pomfrit. Međutim, kada je rodila ćerkicu Epl, morala je da promeni takav način ishrane. Gvinet je počela da jede organsku hranu, pije dosta vode i vežba. Ona trenutno vodi vebsajt i piše knjigu o ishrani i ističe da srž zdrave ishrane nije u brojanju kalorija.

Kristina Agilera

Pevačica Kristina Agilera svakodnevno jede veoma zdrave obroke u vidu voća, povrća i proteina, međutim ona je takođe poznata kao veliki ljubitelj nezdrave, brze hrane. Zato Kristina sebi dozvoljava da jednom nedeljno jede ono što se "ne sme jesti".  Kristina je nakon što je rodila sina Maksa, za četiri meseca izgubila ček 18 kilograma viška. To je postigla time što je vežbala šest puta nedeljno, a u gubljenju kilograma joj je pomoglo i dojenje. Ona je pet puta nedeljno imala kardio vežbe, a radila je i vežbe snage.  Neke od obaveznih vežbi koje je praktikovala su sklekovi, čučnjevi i trbušnjaci.

Ukoliko ste propustili, u 1. delu pogledajte tajne mršavljenja Džesike Albe, Hali Beri i Kejti Holms, a u 2. delu tajne mršavljenja Dženifer Lopez, Dženi Mekartni, Hajdi Klum i Gven Stefani.