Ova devojka ima 177 kilograma, ali tvrdi: "Zdrava sam i srećna!"

Rozi i Džef upoznali su se preko interneta, tačnije, preko stranice posvećene ljudima koji imaju fetiš na hranu. Ona je danas duplo teža od njega, ali i uprkos tome, tvrdi da je potpuno zdrava i da im je seks fantastičan.

.

Rozi ima 177 kilograma od kojih je 76 dobila trudeći se da zadovolji pomalo neobičan fetiš svog verenika Džefa, jer njega seksualno uzbuđuje da je hrani.

Njih dvoje su se upoznali putem internet stranice posvećene ljudima koji imaju fetiš na hranu, a nakon dužeg dopisivanja, Džef je iz rodne Švedske doputovao kod nje u Australiju i zaprosio je ubrzo nakon toga. 

Rozi je danas dvostruko teža od njega, ali tvrdi da im je seksualni život fantastičan i da je ona potpuno zdrava.

"Ne pokušavam da doguram do 300 kilograma i da prestanem da ustajem iz kreveta. Želim da budem plus-size, a da sam pritom zdrava i srećna. Nije baš da se neprestano gojim. Došla sam do težine s kojom se osećam dobro i stala na tome", rekla je ona prilikom njihovog gostovanja u emisiji "This Morning".

Kad ga je voditelj upitao što mu je najprivlačnije na Rozi, Džef, koji u teretanu ide šest puta nedeljno, rekao je: "Kao što vidite, ona je prilično velika devojka. Ne mogu tačno da pokažem prstom na ono što me privlači, ali zaista mi odgovara. Upoznali smo se i povezali na dubljem emotivnom nivou, ne radi se samo o fizičkoj privlačnosti."

.

Rozi smatra da je njeni kilogrami čine dodatno privlačnom.

"Što sam teža to se osećam samopouzdanije i više seksi. Idem na plažu u bikiniju kao i svi ostali, nosim usku odeću, osećam se dobro u svojoj koži. Da sam mršavija ne bih imala toliko samopouzdanja", kaže ona.

Iako njih dvoje smatraju da je s njihovom vezom sve u redu, ekipa na Tviteru se baš i nije složila s tim.

"On je jednostavno ubija. Ne mogu da verujem da ona pristaje da učestvuje u tome", "Ovo je jako pogrešno, njeno zdravlje je ugroženo. Baš me briga što oni kažu da je to ljubav, to je glupost", "Čini mi se da je i ovo jedna vrsta zlostavljanja, očito da ga uopšte nije briga za njeno zdravlje", "Ovo je tako žalosno. Ona je pasivno zlostavljana. On je kontroliše kroz hranu. Očito je da ona ima nisko samopouzdanje i bez obzira na to što se oni vole, ovo je i dalje zlostavljanje. On je ubija. Trebalo bi da završi u zatvoru zbog toga", samo su neki od brojnih komentara zgroženih gledalaca.

Izvor: Index.hr