Kakav biceps! I muškarci će pozavideti Dženifer Lopez na mišićima (FOTO)!

Ona vredno vežba, pleše, nastupa ali verovatno baš niko nije očekivao da Dženifer Lopez ima OVAKVE bicepse!

.

Slavna latina koja će iduće godine proslaviti 50. rođendan postavila je zanimljiv selfi na kom pozira pokazujući svoje impresivne bicepse ostavivši obožavatelje bez teksta.

Lepa J.Lo nastupa u Las Vegasu, a za njene koncerte traži se karta više.

"Osjećam se kao superheroj nakon večerašnjeg nastupa. Kad sam počela, mislila sam da je 15 nastupa u 27 dana previše, ali obećala sam sebi da me neće umoriti, već da ću na kraju biti još jača. Bilo je trenutaka kad sam bila umorna, a u sve sam morala uklopiti i svoje vežbanje... Ali evo ostala su mi još samo tri koncerta! U meni je pravi vrtlog emocija, ali osećam se snažnom, srećnom i zahvalnom!#, poručila je 49-godišnja J.Lo putem Instagrama postavivši fotografiju u seksi crvenoj haljini koja je pokazala kako je "Jenny From the Block" u top formi.

.

"Ti si moja inspiracija", "Izgledaš sjajno", "Predivna", samo su se ređali komplimenti na račun slavne glumice i pevačice koja svoje fantastično telo održava čeličnom voljom te kombinacijom vežbanja i izbalansirane ishrane.

Lopez je već neko vreme u srećnoj vezi sa Aleksom Rodrigezom, a par je nerazdvojan.

Iako su ovog leta uživali na krstarenju luksuznom jahtom oko Italije, paparaci su ulovili Dženifer kako i na odmoru vežba da bi ostala fit.

J.Lo je čak i svoj 49. rođendan započela vežbanjem u teretani, a umesto velike žurke, pevačica je rođendan proslavila na plaži s najbliskijim ljudima - dečkom Aleksom Rodriguezom i njegovim kćerima Elom i Natašom i desetogodišnjim blizancima Emom i Maksom koje ima iz braka s Markom Enthonijem.

Izvor: Tportal.hr