Panično je ubeđivala lekare da joj se TAMPON IZGUBIO u telu, a oni su otkrili da je zapravo reč o OVOME! (FOTO)

Objava na Fesbuku koju je objavila 24-godišnja Ušana Laela Šah zasmejaće vas do suza, ali isto tako i preplašiti...

.

"Bila sam kod kuće kada sam se probudila oko 04:30 kako bih zamenila tampon. Međutim, nisam mogla da ga pronađem. Prvo sam počela da se smejem, a onda me je uhvatila panika. Otišla sam da se istuširam u nadi da će možda sam ispasti od pare, ali uzalud. Mama mi je savetovala da odmah odem u Hitnu pomoć, jer sam u nekom momentu osetila jak bol u stomaku", napisala je na svom Fejsbuku.

Odmah je krenula u bolnicu, gde su je nakon tri sata čekanja pregledali lekari.

Ono što je iznenadilo mnoge - doktori nisu pronašli nikakav tampon, ubeđujući je da ga sigurno nije ni stavila. Rekla im je da takođe oseća bol u stomaku, što su oni objasnili da je to na psihičkoj bazi, jer tampona zaista nije bilo.

 

"Bilo me je užasno sramota, jer sam gubila njihovo vreme. Tešili su me rečima da je mnogo devojaka koje u naletu panile dožive slične situacije. Zbog toga, svi prijatelji se kad-kad šale na moj račun. Naučila sam lekciju", priča Ušana za Metro.

Prema pisanju britanskog portala "Metro", nemoguće je da se tampon izgubi jer, kako kažu, nema prostora za to, ali može da se zaglavi i to u slučaju ako zaboravite da ga promenite neko vreme.

Da podsetimo, menjanje tampona na maksimum osam sati je obavezno.