Za godinu dana je smršala 23 kilograma, a sada tvrdi da je tajna u OVIM VEŽBAMA! (FOTO)

Bila je ljubiteljka sporta ceo život sve dok nije zasnovala porodicu i ostvarila se kao majka. Loren Marks je umela da provodi sate vežbajući u teretani, a posle četvoro dece, odlučila je da se vrati svojoj prvoj ljubavi.

.

"Između 2011. i 2016. godine rodila sam četvoro prelepe dece. U tom periodu, kada sam postala supruga i majka, izgubila sam rutinu u vežbanju i svoje telo. Želela sam da vratim staru kilažu i počela sam da radim SWAT vežbe zajedno sa drugaricom", započinje svoju ispovest Loren za magazin "Pop šugar".

Vežbe je počela da radi početkom prošlog leta, kada je vaga pokazivala težinu od 88,5 kilograma, a nakon godinu dana aktivnog vežbanja, Loren se može pohvatili kilažom od 64 kg.

"Skinula sam 23 kilograma za samo godinu dana, a u mom telu je procenat masnoće se znatno smanjio - sa 33 na 15 odsto. U mom slučaju, presudne su bile vežbe. Radila sam kardio i vežbe sa tegovina, a trening je bio jakog intenziteta. Verujem da je ključ mog uspeha to što nisam odustajala. Bilo je dana kada sam sporije vežbala, ali važan je bio kontinuitet. Na treninzima sam se pojavljivala svakog dana", seća se Loren.

Njen dnevni meni se sastojao od jaja, sira, celog zrna žitarica, proteina, badema, jabuka... Jela je isključivo hranu koja joj je davala energiju posle treninga.