Skinula 36 kilograma i prepolovila se! Borba sa viškom kilograma je trajala čak 10 godina, a pogledajte je sada (FOTO)

Hana je 29-godišnjakinja koja kada nešto obeća, to i ispuni. Godinama se patila sa viškom kilograma, dok joj jednog jutra vaga nije pokazala 102 kilograma kada je odlučila da mora stati gojenju na kraj.

.

Uspešna borba sa viškom kilograma trajala je više od decenije, a željene rezultate je postigla veganskom ishranom i napornim vežbama. Smršala je 36 kilograma, što se može videti na fotografijama. Sada ponosno ističe da ima 66.

Sa rigoroznim režimom ishrane počela je 2008. godine i u početku joj nije bilo lako. Iako je pred letnji godišnji odmor izgubila 20 kilograma, odmah po povratku ih je vratila.

“Tada sam konstantno bila na neodrživim, nezadovoljavajućim i nezdravim dijetama. Bila sam jako nesrećna gladujući i pridržavajući se raznorazniih pravila”, objašnjava Hana.

A post shared by @hannah_tracks on

.

Na kraju je zavolela vežbanje, a nakon teškog raskida sedmogodišnje veze isključivo se koncentrisala na mršavljenje, piše Daily Mail.

“Pošto sam izgubila kontrolu nad svojim životom, jedino što mi je preostalo jeste da kontrolišem svoje telo. Razvila sam poremećaj prehrane, bulimiju, jer bih ceo dan ograničavala unos hrane, a čim bih nešto pojela, odmah bih to izbacila”, seća se Hana.

Zatim je odlučila da potraži pomoć. Zbog poremećaja ishrane, Hana je 18 meseci bila na kognitivno-bihevioralnim terapijama. To joj je pomoglo da spozna ljubav prema fizičkoj aktivnost i treningu.

Bilo joj je potrebno osam godina da skupi hrabrost i pogleda se u ogledalo.

"Sada jedem sve što poželim, ali konstatno treniram. Obožavam teretanu, volim da se osećam jako i volim svoje telo“, zaključuje.

A post shared by @hannah_tracks on

.

A post shared by @hannah_tracks on